Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Maalämpöneste Naturet 16 kg

Naturet maalämpönesteen hinta 70 €


Maalämpöneste Naturet 16KG 60% raaka liuos

Tuotekoodi 3281502

Naturet maalämpöneste on turvallinen etanolipohjainen lämmönsiirtoneste maalämpöjärjestelmiin. Naturet maalämpönesteen avulla pystytään siirtämään luonnon lämpö maaperästä, vesistöistä ja kalliosta ympäristöystävällisesti kotien, rakennusten ja käyttöveden lämmitysenergiaksi. Naturet -maalämpöneste on valmistettu Altian Rajamäen tehtaalla. Naturet - maalämpönesteestä on kokemusta pitkältä ajalta. Naturet -maalämpöneste on valmistettu vahvasti denaturoidusta etanolista ja se sisältää lisäksi korroosioinhibiitti seoksen.

Hinta: 70,00 €

Naturet maalämpöneste siirtää lämmön maaperästä, vesistöistä ja kalliosta ympäristöystävällisesti kotien, rakennusten ja käyttöveden lämmitysenergiaksi

NATURET-maalämpönesteen pääraaka-aine on etyylialkoholi eli etanoli. Etanoli on tunnetuin kaikista alkoholeista. Se on myrkytön, biologisesti hiilidioksiidiksi ja vedeksi hajoava, monipuolinen kemikaali. Etanolilla on lukuisia hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä käyttökelpoisen raaka-aineen moniin eri tarkoituksiin. Alkoholijuoma- ja elintarviketeollisuuden lisäksi etanolia käytetään mm. liuottamiseen, uuttamiseen, jäähdyttämiseen, jäätymisen estoon, veden poistoon, puhdistamiseen, desinfiointiin, pintajännityksen alentamiseen sekä polttoaineena, laboratoriokemikaalina ja kemiallisena raaka-aineena useilla eri teollisuuden aloilla. Etanolin kemiallinen kaava on C 2 H 5 OH. Se on kirkas, väritön, polttavan makuinen neste, jonka kiehumispiste on +78,3 °C. Se on helposti syttyvä, palava neste, joka liukenee veteen ja useimpiin liuottimiin. Etanolin akuutti myrkyllisyys on vähäinen. Etanolin pitoisuus työpaikan ilmassa saa olla suurempi kuin minkään muun orgaanisen liuottimen; etanolille HTP (2012) = 1000 ppm (8h). Etanoli hajoaa vesistössä biologisesti vedeksi ja hiilidioksidiksi. 


Naturet maalämpöneste esite

Naturet maalämpöneste tekniset tiedot

Naturet maalämpöneste käyttöturvallisuustiedote


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi