Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

KATAIKKO RAHOITUS

Rahoita Panasonic lämpöpumppusi Kataikko rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ25VKE

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun hinta 1 439 €
Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna 2 039 €*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Uudistunut Panasonic NZ25 ilmalämpöpumppu

 • Täydellinen ilmalämpöpumppu pieneen asuntoon tai mökille
 • Pinta-alasuositus: 15m² - 100m²
 • Lämmitysteho/jäähdytysteho: 3,4 kW / 2,5 kW
 • SCOP: 4,6 / A++
 • SEER: 7,2 / A++
 • Alhainen energiankulutus
 • Panasonic Comfort Cloud etäohjaus vakiona
 • Yhteensopiva ääni-avustajan kanssa (Google assistant, Alexa)
 • Ylläpitolämmitys
 • Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu
 • Varustettu langattomalla kauko-ohjaimella
 • Econavi ohjausjärjestelmä
 • nanoteknologiaan perustuva ilmansuodatus
 • Täydellinen vaihtopumppu
 • Ekologinen R32 kylmäaine
 • Tyylikäs muotoilu
 • Sisäyksikön mitat: 295 x 919 x 194 mm
  • Sisäyksikön suulakkeet aukeavat alaspäin ja vaativat alapuolelleen vähintään yli 2,8 cm liikkumatilaa

Takuu 2 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 1439,00 €
ASENNUS
Valmistaja: PANASONIC

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Tehokas ja luotettava Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu ankaraan ilmastoon

Panasonic NZ sarja on nyt päivittynyt uudeksi versioksi, jossa on kaunis muotoilu sekä luotettavuus vuoden ympäri. Panasonic NZ Etherea on tehokas ja luotettava ilmalämpöpumppu joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden ankaraan ilmastoon. Tehokkaan jäähdytyksen ja lämmityksen lisäksi Panasonicin NZ -ilmalämpöpumppu sisältää sisäänrakennetun langattoman Internet yhteyden, langattoman kaukosäätimen LED-valaistuksella, ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen, tyylikkään suunnittelun ja paljon muuta.

 

Tutustu Panasonic NZ ilmalämpöpumpun uudistettuihin ominaisuuksiin:

 

Lämmitys ja jäähdytys Panasonic NZ25 ilmalämpöpumpulla

Panasonic NZ 25 VKE ilmalämpöpumpulla on korkea energialuokka A ++ ja se tuottaa sinulle viilennystä ja lämpöä alhaisella energiankulutuksella. Jopa todella matalassa -35 ° C ulkolämpötilassa Panasonic NZ25VKE onnistuu tarjoamaan miellyttävän lämmön ja sisäilman.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu on täydellinen vaihtopumppu

Tarve päivittää nykyinen Panasonic ilmalämpöpumppu? Panasonic NZ25 ilmalämpöpumpussa on harkittu muotoilu, joka tekee siitä täydellisen korvaavan ilmalämpöpumpun vanhan Panasonic -ilmalämpöpumpun tilalle. Panasonic NZ-25-VKE ilmalämpöpumpun kiinnityksessä voidaan käyttää samoja kiinnikkeitä vanhan ilmalämpöpumpun kanssa ja asennus on helpompaa ilmalämpöpumpun asentajalle.

 

Panasonic NZ 25 VKE ilmalämpöpumpun uusi langaton kaukosäädin

Käytön helpottamiseksi Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpussa on uusi kaukosäädin innovatiivisella muotoilulla.  Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun kaukosäätimessä on suurempi näyttö taustavalolla joka helpottaa hallintaa hämärämmissä huoneissa. Panasonic NZ25-VKE ilmalämpöpumpun kaukosäätimessä on sileä kansi joka estää pölyn ja lian pääsyn painikkeiden väliin, ja lämpötila on säädettävissä tarkemmin, 0,5 asteen välein.

 

Panasonic NZ25 VKE ilmalämpöpumppu on tyylikkäästi muotoiltu

Tehokkaan kapasiteettinsa ja korkean energiamerkintänsä lisäksi Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpussa on myös siisti, hienovarainen muotoilu, ja Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun syvyys on vain 19,4 cm. Tämä tekee Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun sijoittamisen kotiin helpoksi, koska se sopii ahtaampaankin tilaan.

 

Panasonic NZ25 on hiljainen ilmalämpöpumppu

Panasonic NZ25 ilmalämpöpumpun äänentaso on alhaisimmillaan 19 dB (A) ja sitä pidetään yhtenä markkinoiden hiljaisimmista ilmalämpöpumpuista. Panasonic NZ 25 VKE ilmalämpöpumppu on ihanteellinen, jos haluat sijoittaa sen olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen ilman että se tuottaa häiriötä.

 

Mökin ylläpitolämmitys Panasonic NZ25 VKE ilmalämpöpumpulla

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpussa on ylläpitolämmitys -toiminto joka on erityisen kätevä mökillä pitämään talvisin yllä peruslämpöä. Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun ylläpitolämmitys estää putkien jäätymisen sekä kosteuden kertymisen tekstiileihin ja mökin rakenteisiin.

 

Panasonic NZ25 ilmalämpöpumpun ylläpitolämmitys on säädettävissä 0,5 asteen välein +8 ja +15 asteen välillä. Voit esimerkiksi asettaa Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun lämpötilan 10 asteeseen ollessasi poissa mökiltä ja saapuessasi takaisin mökille, voit etäohjauksen avulla nostaa lämpötilan 22 asteeseen paria tuntia ennen mökille saapumistasi.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun etäohjaus integroidulla Panasonic Comfort Cloudilla

Sisäänrakennetulla Wifi-laitteella voit hallita Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppua älypuhelimella tai tabletilla lataamalla Panasonic Comfort Cloud sovelluksen Google Play / App storesta.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun etäohjauksessa on useita toimintoja eri käyttäjille

Panasonic Comfort Cloud sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu mm. ilmalämpöpumpun käynnistys ja pysäytys, huoneen lämpötilan säätö, viikoittainen ohjelma, käyttötila, asetusarvo yms. Panasonic Comfort Cloud on myös yhteensopiva erilaisten ääni-avustajien kanssa, kuten Google Assistant tai Alexa.

 

1. Perheet - Aseta eri käyttäjät ja mitä huoneita käyttäjä voi hallita, katso kuinka paljon energiaa huoneiden lämmitys tai viilennys kuluttaa. Tarkista ja hallitse kesämökin lämmitystä tai viilennystä etäohjauksella.

 

2. Vuokranantajat vuokralaisten kanssa - älypuhelimen avulla voit hallita jopa 200 ilmalämpöpumppua. Näet helposti virhekoodit ja ilmalämpöpumppujen sijainnit.

 

3. Toimisto - hallitse eri toimistotiloja tai anna henkilöstölle pääsy ilmalämpöpumpun ohjaukseen. Hanki energiankulutuksen hallinta ja valmistele eri huoneet ennen ja jälkeen lomien.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun käyttö takan kanssa ( takkatoiminto )

Panasonic ilmalämpöpumput toimivat loistavasti yhdessä takan kanssa. Kaukosäätimestä on valittavana fan- toiminto eli ns. ilman kierrätys. Tätä toimintoa kutsutaan usein myös termillä manuaalinen takkatoiminto. Laittamalla Panasonic ilmalämpöpumpun fan -toiminnolle laite lopettaa lämmittämisen jolloin ilmalämpöpumppu toimii pelkkänä puhaltimena yhdessä takan kanssa ja ulkoyksikkö on sammuksissa. Fan -toiminnolla ilmalämpöpumppu levittää puhalluksella takan tuottaman lämmön laajemmalle alueelle kodissasi. Kun takan käyttö lopetetaan, laitetaan ilmalämpöpumppu heat -toiminnolla takaisin normaaliin lämmitystilaan ja laite jatkaa normaalisti asunnon lämmitystä.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö: CS-NZ25VKE
Ulkoyksikkö: CU-NZ25VKE
Äänitaso sisäyksikkö (lämm - jäähd): 42 / 27 / 19 — 39 / 25 / 21 dB (A)
Mitat sisäyksikkö (K x L x S): 295 x 919 x 194 mm
Mitat ulkoyksikkö (K x L x S): 622 x 824 x 299 mm
Paino: 37 kg
Lämmitysteho: 3,40 (0,85 - 6,30) kW
SCOP 4,6 / A++
Jäähdytysteho 2,50 (0,85 - 3,00) kW
SEER 7,5 / A++
Toiminta-alue (jäähdytys) (min-max) -15˜+43 ºC
Toiminta-alue (Lämmitys) (min-max) -25˜+24 ºC

paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu esite

Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ VKE esite

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu asennusohje, installation instructions, installations instruktioner

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu käyttöohje, Betjeningsvejledning DA

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu operating instructions EN, manual SV

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu huolto-ohje EN, service manual

 Panasonic ilmalämpöpumput tuotekuvasto

Panasonic ilmalämpöpumppujen vertailu esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.