Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

DAIKIN RAHOITUS

Rahoita Daikin lämpöpumppusi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumppu viilennykseen

Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun hinta alk. 1 769 €
Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 2 369 €*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Uusi laadukas ilmalämpöpumppu viilennykseen Daikin Stylish Cool 35

 • Viilentävä ilmalämpöpumppu kotiin tai mökille
 • Hiljainen ilmalämpöpumppu soveltuu myös kerrostalon tai rivitalon viilennykseen
 • Valitse kotiisi sopiva väri: musta, valkoinen, hopea tai musta puu
 • Daikin ilmalämpöpumppu WiFi etäohjauksella
 • Myös ääniohjaus päätoimintojen käyttöön
 • Maks. jäähdytysteho: 4 kW
 • SEER: 8,73
 • Energialuokka A+++
 • Flash Streamer -teknologia tuhoaa sisäilman epäpuhtaudet
 • Täydellinen ja vedoton sisäilma monipuolisilla ilmanohjaus toiminnoilla ja kosteudenpoistolla
 • Coanda-vaikutus optimoi ilmavirtauksen mukavaa sisäilmaa varten
 • Ulkoyksikköön voidaan kytkeä jopa 5 sisäyksikköä
 • Automaattinen uudelleenkäynnistys
 • Palkittua muotoilua
 • Sisäyksikön mitat: L 798 x K 295 x S 189 mm
  • Suulake vaatii alapuolelle 35 mm tilan
  • Yläpuolen tilantarve ilmanotolle vain 3 cm joten mahtuu usein ahtaisiinkin tiloihin!

Takuu 3 vuotta + 6 kk rekisteröimällä ilmalämpöpumpun Daikin Stand by Me palveluun


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 1769,00 €
ASENNUS
VÄRI Tooltip
Valmistaja: Daikin

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi Daikin Stylish Cool 35 viilentävä ilmalämpöpumppu kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon tai mökille

Daikin Stylish Cool 35 soveltuu viilentäväksi ilmalämpöpumpuksi kotiin ja mökille ja hiljaisuutensa ansiosta Daikin Stylish Cool 35 on erinomainen ratkaisu kerrostalon tai rivitalon viilennykseen.

Daikin Stylish Cool 35 on paras ilmalämpöpumppu viilennykseen se uskomattoman energiatehokkuutensa ansiosta. Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpulla on uskomattoman korkea SEER arvo eli viilennyksen vuosihyötysuhde 8,73! Viilennyksen vuosihyötysuhde kertoo kuinka paljon ilmalämpöpumppu tuottaa viilennystä yhdellä kilowatilla sähköä.

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 on saatavilla neljällä eri värillä, joista voit valita juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon: valkoinen, hopea, musta ja musta puu. 

Jos tarvitset pienemmän tilan viilentämiseen sopivaa Daikin Stylish Cool ilmalämpöpumppua, löydät sen täältä: viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 25.

 

Daikin Stylish Cool 35 viilentävän ilmalämpöpumpun etäohjaus ja ääniohjaus

Viilentävässä Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpussa on vakiona etäohjaus, jota käytetään Daikin Onecta sovelluksella älypuhelimella tai tabletilla. Kun käytössäsi on Daikin ilmalämpöpumpun etäohjaus, hallitset kotisi viilennystä ja viilennyksen energiankulutusta mistä ja milloin tahansa.

Daikin ilmalämpöpumpun etäohjaus tuo käyttöösi myös ilmalämpöpumpun ääniohjauksen. Voit ohjata Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun tärkeimpiä toimintoja ääntäsi käyttämällä lataamalla Amazon Alexa tai Google Assistant sovelluksen.

Daikin ilmalämpöpumpun etäohjauksen avulla voit myös luoda erilaisia ajastettuja ohjelmia jopa kuudella toiminnolla päivässä kaikille viikonpäiville.

 

Täydellinen sisäilma Daikin Stylish Cool 35 hiljaisella viilentävällä ilmalämpöpumpulla

Daikin Stylish Cool 35 viilentävän ilmalämpöpumpun ilmavirtaukset on optimoitu Coanda-vaikutuksen avulla. Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 puhaltaa viileän ilman katon rajaan, josta se laskeutuu tasaisesti huoneeseen aiheuttamatta vedon tunnetta. Jos kotisi pitää saada viilennettyä nopeasti, voit valita tehokkaan toiminnan, jolloin halutta viileys saavutetaan nopeasti. Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 on varustettu älykkäällä lämpöanturilla, joka mittaa huoneen lämpötilaa 64 eri kohdasta, jakaa ilman tasaisesti koko huoneessa ja ohjaa viileää ilmaa tarpeen mukaan huoneen eri osiin. Viilentävä Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumppu säätelee toimintaansa automaattisesti eri asetuksilla tasapainottaen huoneen lämpötilan ja kosteuden.

Täydellisen lämpötilan ja ilmankosteuden lisäksi Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumppu huolehtii että hengittämäsi sisäilma on myös puhdasta ja terveellistä. Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun Flash Streamer ilmanpuhdistusjärjestelmä puhdistaa huoneilman käyttämällä elektroneja ilmassa olevien pölyhiukkasten kemiallisia reaktioita varten ja hajottaa allergeenit, kuten siitepöly ja homeitiöt sekä poistaa epämiellyttävät hajut tuottaen parempaa ja puhtaampaa ilmaa asuntoosi.

Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpussa on pölyä poistava ilmansuodatin, hopeinen allergeenien poisto- ja ilmanpuhdistussuodatin sekä raikastava titaani-apatiitti-suodatin, joka hajottaa epämiellyttäviä hajuja.

Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun sisä- ja ulkoyksiköissä on hiljainen toiminta, jonka avulla äänitasoja voidaan laskea 3 dB(A) ja varmistaa hyvät yöunet niin itsellenne kuin naapureillekin. Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumppu ei kuluta yöllä liikaa energiaa yötoiminnon avulla, joka estää liiallisen viilennyksen öisin.

Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun automaattinen uudelleenkäynnistys käynnistää ilmalämpöpumpun automaattisesti uudelleen alkuperäisasetusten mukaisesti.


Useamman huoneen ilmastointi Daikin Multi -järjestelmällä

Daikin Stylish Cool ilmalämpöpumpun ulkoyksikköön on mahdollista liittää jopa 5 sisäyksikköä, vaikka ne olisivat keskenään eri tehoisia. Kaikkia sisäyksiköitä voidaan käyttää yksittäin samassa lämmitys- tai jäähdytystilassa. Kaikkia yksiköitä voidaan käynnistää, pysäyttää ja ohjata yhdestä pisteestä.

 

Viilentäminen ei maksa paljoa Daikin Stylish Cool 35 viilentävällä ilmalämpöpumpulla

Paljonko maksaa ilmalämpöpumpulla viilennys? Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas, joten viilennys on edullista. Normaalisti kodin vuosittainen viilennyksen energiantarve on 50–200 kWh, mikä tarkoittaa euroissa vuodessa n. 5-25 €. Koska ilmalämpöpumppu viilennyksen lisäksi myös kuivattaa sisäilmaa, riittää vähäisempi jäähdytysteho ja energiaa säästyy.

 

Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun tuotevideo

 

Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun Coanda toiminto 

Daikin Stylish Cool 35 ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Stylish Cool   FTXA35AW/BS/BT
RXA35A9
Jäähdytys min/max kW 1,4 / 4,0
Toiminta-alue °C -10 ... +46
SEER   8,73
Sisäyksikkö äänenpaine dB(A) min…max 19 … 41
Ulkoyksikkö äänenpaine dB(A) täysi teho / hiljainen tila 49 / 46
Lämmitys min/max kW 1,4 / 5,2
Toiminta-alue °C -15 … +18
SCOP keskimääräinen ilmasto 5,15
Flash Streamer   x
WiFi   vakiovaruste
Sisäyksikkö mitat suulake kiinni / paino l x k x s, mm / kg 798x295x189 / 12
Sisäyksikön korkeus suulake auki mm 330
Ulkoyksikkö mitat / paino l x k x s, mm / kg 765x550x285 / 32
Max putkimatka yksiköiden välillä m 1,5 … 20

paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 esite

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 asennusohje

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 asentajan viiteopas

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 käyttöohje

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 databook

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35 tehotaulukko

Daikin Stand By Me takuupalvelun esite

Daikin Stand By Me takuupalvelun aloituksen käyttöohje

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi