Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Vento 8kW

Uusi ilma-vesilämpöpumppu NIBE™ VENTO 8kW nyt vain 7 890 € tai alk. 87 €/kk

Ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna; kysy tarjous!


NIBE Vento 8kW ilma vesilämpöpumppu uudiskotiin ja korjausrakentamiseen

 • F2040 lämpöpumppu, VVM S320 sisäyksikkö
 • Huomattavat säästöt energiakustannuksiin
 • Helppo asennus
 • Ilmavesilämpöpumppu kykenee tuottamaan lämpöä ja vettä vielä –20 °C pakkasessa
 • Pakettiratkaisu joka sisältää sisä- ja ulkoyksikön sekä maatelineen
 • Hiljainen äänen taso
 • Moderni graafinen etähallinta
 • Pörssisähköohjaus
 • Lisävarusteena täydellinen viilennyspaketti
 • Luotettava ja kestävä
 • NIBETURVA kuudeksi vuodeksi kaikille rekisteröidyille lämpöpumpuille!
 • Lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki KVR10 

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 7890,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Ilma vesilämpöpumppu NIBE Vento 8kW lämmittää ja viilentää

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Vento 8kW on valmis pakettiratkaisu lämmitykseen, johon kuuluu F2040 lämpöpumppu, VVM S320 sisäyksikkö ja maateline. Kylmiin olosuhteisiin suunniteltu invertteriohjattu kompressori lämmittää aina – 20 ° pakkasiin asti. NIBE Vento ilmavesipumpussa on lämmitetty kondenssivesiputki lisävarusteena, jolla toiminta saadaan varmistettua hankalimmissakin olosuhteissa. NIBE Vento 8kW vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmän ulkoyksikkö liitetään joko olemassa olevaan tai uuteen lämmitysjärjestelmään.

NIBE Vento 8kW vesi-ilmalämpöpumppua voidaan käyttää kesäisin viilennykseen lisävarusteen avulla.

 

NIBE Vento ilmavesilämpöpumppujärjestelmän NIBE VVM S320 sisäyksikkö pitää sisällään kaiken oleellisen lämpimän veden tuottamiseen ja lämmön jakamiseen. Ilmavesilämpöpumppu NIBE Ventoa ohjataan helppokäyttöisellä sisäyksikön ohjaimella jossa on älykäs graafinen näyttö ja etähallinta, joka mahdollistaa NIBE Venton käytön puhelimesta, tabletista ja tietokoneesta. Ilma- vesilämpöpumppu NIBE Venton sisäyksikön ja lämpöeristetyn ruostumattoman varaajan ansiosta kahden suihkun samanaikainen käyttö on mahdollista. Lisäksi NIBE Vento ilmavesilämpöpumpussa on sähkövastus tukemassa lämpöpumppua kylmissä olosuhteissa. NIBE Vento ilma vesilämpöpumppu järjestelmän mukana tulee vaihtoventtiili, kierroslukuohjatut matalaenergiakiertopumput, paisunta- ja puskurisäiliöt.

 

Ilma vesilämpöpumppu vai maalämpö

Maalämpö ja vesi-ilmalämpöpumppu ovat varteenotettavia vaihtoehtoja silloin kun asunnossa on ennestään vesikiertoinen lattialämmitys tai jos talo lämmitetään pattereilla. Ilmavesilämpöpumppu asennetaan yleensä sellaisiin kohteisiin joihin ei kannata tai tontin rajoituksien takia ei voida asentaa maalämpöä. Lisäksi IVLP on mahdollista asentaa hybridikäyttöön olemassa olevan öljylämmityksen rinnalle, jolloin kylmissä olosuhteissa lämmitys hoidetaan öljykattilalla jolloin se tukee tarvittaessa ilmavesilämpöpumppu järjestelmää.

 

Silloin kun ei voida tehdä maalämmön vaatimaa lämpökaivoa tai vaakaputkistoa vesi-ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu. Tyypillisessä pientalossa ilmavesilämpöpumpun investointi on 7 000-14 000 €:n välillä, eli se on selkeästi maalämpöä halvempi ja vuositasolla IVLP antaa huomattavasti vähemmän ilmaisenergiaa kuin maalämpö.

 

Asiakkaan kannattaa selvittää energiayhtiöltä ennen hankintapäätöstä onko maalämpöä varten hankittava käynnistysvaiheen maksimivirtaa rajoittava niin sanottu pehmokäynnistin, suurennettava pääsulakekokoa tai hankkia tasavirtaohjattu, eli invertterikäyttöinen vesi-/ilmalämpöpumppu.

 

Etenkin haja-astutusseudulla maalämpöjärjestelmän kompressori voi aiheuttaa oman ja/tai naapuritalojen valojen välkkymistä. Suurin osa markkinoilla olevista vesi-ilmalämpöpumpuista on inverter-malleja, joiden lämmitystehoa säädetään kompressorin kierroslukua ohjaamalla, jolloin lämpöpumppu tuottaa juuri oikean määrän lämpöenergiaa. Inverter-ohjauksella parannetaan myöskin IVLP-järjestelmän hyötysuhdetta, pidennetään kompressorin elinikää ja pienennetään sähkövirran hetkellistä kulutushuippua, joka aiheutuu kompressorin käynnistymisestä.

 

Sähkö-, öljy- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysjärjestelmien vertailu

Sähkö- öljy- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysten vertailu

 

Kuvan esimerkissä on vertailtu minkälaiset säästöt on mahdollista saavuttaa asentamalla ilmavesilämpöpumppu olemassa olevan lämmityksen rinnalle.

Jos 5 henkinen perhe asuu Lapissa 1990-luvulla rakennetussa 200 neliöisessä talossa, jonka huonekorkeus on 2,6m, heillä kuluu vuodessa sähköön 5380 € tai öljyyn 4957 €. Asentamalla IVLP järjestelmän heidän vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle, he voisivat säästää sähkössä 2173 € tai öljyssä 1835 € vuodessa.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Vento 8kW ilma vesilämpöpumppujärjestelmän tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2040-8
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP,  keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,4/3,3
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 3,6/2,8
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 9,0/10,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 7,4 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 54 dB(A)
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 5,32 t
Mitat KxLxS 895x1035x422 mm
Nettopaino 90 kg
   
Sisäyksikkö VVM S320
Mitat KxLxS 1800x600x615 mm
Nettopaino 123 kg
Varaajan tilavuus 180 l
Lisävastusteho 9 kW

 

Monipuolisia ilma- vesilämpöpumppu kokemuksia NIBEn lisävarusteiden avulla

NIBE tuotevalikoimasta löytyy monipuolisten ilma/vesilämmityspakettien lisäksi lukuisia lisävarusteita, joiden avulla saadaan vielä enemmän säästöjä, asuinmukavuutta sekä toimivuutta lämmitykseen/viilennykseen.

 

1. NIBE Vento ilmavesilämpöpumppua voi käyttää jäähdytykseen Cool-In Viilennyspaketin avulla

NIBE Vento vesi-ilmalämpöpumpulle on saatavilla Cool-In viilennyspaketti, jonka avulla pääset nauttimaan raikkaasta sisäilmasta helteisimpinäkin kesäpäivinä. Sähkönkulutus pysyy vähäisenä kun viilennys tuotetaan edullisesti lämpöpumpun tekniikkaa hyödyntämällä. NIBE Vento ilma-/vesilämpöpumppuun on saatavana sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Cool-in viilennys paketti on mahdollista tilata NIBE Vento vesi-ilmalämmitysjärjestelmän mukana, jolloin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin.

 

2. NIBE Aurinkosähköpaketti NIBE Vento ilma/vesipumppu järjestelmään

NIBE Vento ilma- vesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBEn älykkäällä aurinkosähköliitännällä NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

3. Vesitakka

 

Lue lisää lisävarusteista NIBEn sivuilta


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


PERUSASENNUSALUEET

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

MUIDEN TUOTTEIDEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

Nibe, Jäspi, SOG ja Toshiba rahoitukset

Lue lisää Nibe rahoitus, Jäspi lämmitysrahoitus, SOG-rahoitus ja Toshiba lämpötili.


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


Nibe Vento 8kW ilma-vesilämpöpumpun esite

Nibe Vento 8kW ilma-vesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön tuote-esite

Nibe Vento 8kW ilma-vesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön asennus-ohje

Nibe Vento 8kW ilma-vesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön käyttöohje

Nibe Vento 8kW ilma-vesilämpöpumpun sarjanumeron sijainti

Nibe Vento 8kW ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön esite

Nibe Vento 8kW ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön käyttöohje

Nibe valintaopas

Nibe kuluttajaesite

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

NIBE Uplink esite


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2020).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa Itämerenkatu 11-13, Helsinki

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi