Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
6 kk koroton, kuluton ja lyhennysvapaa kampanja voimassa 30.11.2021 asti!
Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Vento 8kW S

Uusi ilma-vesilämpöpumppu NIBE™ VENTO 8kW S nyt vain 8 390 €
Ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna; kysy tarjous!


NIBE Vento 8kW S ilma vesilämpöpumppu uudiskotiin ja korjausrakentamiseen

 • Toimitusaika 1 pv-10 vkoa, varmista aika myyjältä.
 • F2040 lämpöpumppu, VVM S320 sisäyksikkö
 • Huomattavat säästöt energiakustannuksiin
 • Helppo asennus
 • Ilmavesilämpöpumppu kykenee tuottamaan lämpöä ja vettä vielä –20 °C pakkasessa
 • Pakettiratkaisu joka sisältää sisä- ja ulkoyksikön sekä maatelineen
 • Hiljainen äänen taso
 • Moderni graafinen etähallinta
 • Pörssisähköohjaus
 • Lisävarusteena täydellinen viilennyspaketti
 • Luotettava ja kestävä
 • Lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki KVR10 
 • LVI-numero: 5362061

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden NIBETURVA rekisteröinnin jälkeen


 
Hinta: 8390,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Ilma vesilämpöpumppu NIBE Vento 8kW S lämmittää ja viilentää

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Vento 8kW S on valmis pakettiratkaisu lämmitykseen, johon kuuluu F2040 lämpöpumppu, VVM S320 sisäyksikkö ja maateline. Kylmiin olosuhteisiin suunniteltu invertteriohjattu kompressori lämmittää aina – 20 ° pakkasiin asti. NIBE Vento ilmavesipumpussa on lämmitetty kondenssivesiputki lisävarusteena, jolla toiminta saadaan varmistettua hankalimmissakin olosuhteissa. NIBE Vento 8kW S vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmän ulkoyksikkö liitetään joko olemassa olevaan tai uuteen lämmitysjärjestelmään.

NIBE Vento 8kW S vesi-ilmalämpöpumppua voidaan käyttää kesäisin viilennykseen lisävarusteen avulla.

 

NIBE Vento 8kW S ilmavesilämpöpumppu järjestelmän NIBE VVM S320 sisäyksikkö pitää sisällään kaiken oleellisen lämpimän veden tuottamiseen ja lämmön jakamiseen. Ilmavesilämpöpumppu NIBE Ventoa ohjataan helppokäyttöisellä sisäyksikön ohjaimella jossa on älykäs graafinen näyttö ja etähallinta, joka mahdollistaa NIBE Venton käytön puhelimesta, tabletista ja tietokoneesta. Ilma- vesilämpöpumppu NIBE Venton sisäyksikön ja lämpöeristetyn ruostumattoman varaajan ansiosta kahden suihkun samanaikainen käyttö on mahdollista. Lisäksi NIBE Vento ilmavesilämpöpumpussa on sähkövastus tukemassa lämpöpumppua kylmissä olosuhteissa. NIBE Vento ilmavesilämpöpumppu järjestelmän mukana tulee vaihtoventtiili, kierroslukuohjatut matalaenergiakiertopumput, paisunta- ja puskurisäiliöt.

 

Ilma vesilämpöpumppu vai maalämpö

Maalämpö ja vesi-ilmalämpöpumppu ovat varteenotettavia vaihtoehtoja silloin kun asunnossa on ennestään vesikiertoinen lattialämmitys tai jos talo lämmitetään pattereilla. Ilmavesilämpöpumppu asennetaan yleensä sellaisiin kohteisiin joihin ei kannata tai tontin rajoituksien takia ei voida asentaa maalämpöä. Lisäksi IVLP on mahdollista asentaa hybridikäyttöön olemassa olevan öljylämmityksen rinnalle, jolloin kylmissä olosuhteissa lämmitys hoidetaan öljykattilalla jolloin se tukee tarvittaessa ilmavesilämpöpumppu järjestelmää.

 

Silloin kun ei voida tehdä maalämmön vaatimaa lämpökaivoa tai vaakaputkistoa vesi-ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu. Tyypillisessä pientalossa ilmavesilämpöpumpun investointi on 7 000-14 000 €:n välillä, eli se on selkeästi maalämpöä halvempi ja vuositasolla IVLP antaa huomattavasti vähemmän ilmaisenergiaa kuin maalämpö.

 

Asiakkaan kannattaa selvittää energiayhtiöltä ennen hankintapäätöstä onko maalämpöä varten hankittava käynnistysvaiheen maksimivirtaa rajoittava niin sanottu pehmokäynnistin, suurennettava pääsulakekokoa tai hankkia tasavirtaohjattu, eli invertterikäyttöinen vesi-/ilmalämpöpumppu.

 

Etenkin haja-astutusseudulla maalämpöjärjestelmän kompressori voi aiheuttaa oman ja/tai naapuritalojen valojen välkkymistä. Suurin osa markkinoilla olevista vesi-ilmalämpöpumpuista on inverter-malleja, joiden lämmitystehoa säädetään kompressorin kierroslukua ohjaamalla, jolloin lämpöpumppu tuottaa juuri oikean määrän lämpöenergiaa. Inverter-ohjauksella parannetaan myöskin IVLP-järjestelmän hyötysuhdetta, pidennetään kompressorin elinikää ja pienennetään sähkövirran hetkellistä kulutushuippua, joka aiheutuu kompressorin käynnistymisestä.

 

Sähkö-, öljy- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysjärjestelmien vertailu

Sähkö- öljy- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysten vertailu

 

Kuvan esimerkissä on vertailtu minkälaiset säästöt on mahdollista saavuttaa asentamalla ilmavesilämpöpumppu olemassa olevan lämmityksen rinnalle.

Jos 5 henkinen perhe asuu Lapissa 1990-luvulla rakennetussa 200 neliöisessä talossa, jonka huonekorkeus on 2,6 m, heillä kuluu vuodessa sähköön 5380 € tai öljyyn 4957 €. Asentamalla IVLP järjestelmän heidän vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle, he voisivat säästää sähkössä 2173 € tai öljyssä 1835 € vuodessa.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Vento 8kW S ilma vesilämpöpumppujärjestelmän tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2040-8
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP, keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,4/3,3
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 3,6/2,8
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 9,0/10,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 7,4 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 54 dB(A)
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 5,32 t
Mitat KxLxS 895x1035x422 mm
Nettopaino 90 kg
   
Sisäyksikkö VVM S320
Mitat KxLxS 1800x600x615 mm
Nettopaino 123 kg
Varaajan tilavuus 180 l
Lisävastusteho 9 kW

 

Monipuolisia ilma- vesilämpöpumppu kokemuksia NIBEn lisävarusteiden avulla

NIBE tuotevalikoimasta löytyy monipuolisten ilma/vesilämmityspakettien lisäksi lukuisia lisävarusteita, joiden avulla saadaan vielä enemmän säästöjä, asuinmukavuutta sekä toimivuutta lämmitykseen/viilennykseen.

 

1. NIBE Vento ilmavesilämpöpumppua voi käyttää jäähdytykseen Cool-In Viilennyspaketin avulla

NIBE Vento vesi-ilmalämpöpumpulle on saatavilla Cool-In viilennyspaketti, jonka avulla pääset nauttimaan raikkaasta sisäilmasta helteisimpinäkin kesäpäivinä. Sähkönkulutus pysyy vähäisenä kun viilennys tuotetaan edullisesti lämpöpumpun tekniikkaa hyödyntämällä. NIBE Vento ilma-/vesilämpöpumppuun on saatavana sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Cool-in viilennys paketti on mahdollista tilata NIBE Vento vesi-ilmalämmitysjärjestelmän mukana, jolloin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin.

 

2. NIBE Aurinkosähköpaketti NIBE Vento ilma/vesipumppu järjestelmään

NIBE Vento ilma- vesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBEn älykkäällä aurinkosähköliitännällä NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

3. Vesitakka

 

Lue lisää lisävarusteista NIBEn sivuilta


paras ratkaisu

 

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Nibe Vento 8kW S ilma-vesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön tuote-esite

Nibe Vento 8kW S ilma-vesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön asennusohje

Nibe Vento 8kW S ilma-vesilämpöpumpun F2040 ulkoyksikön käyttöohje

Nibe Vento 8kW S ilma-vesilämpöpumpun sarjanumeron sijainti

Nibe Vento 8kW S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön esite

Nibe Vento 8kW S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön asennusohje

Nibe Vento 8kW S ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön käyttöohje

Nibe valintaopas

Nibe kuluttajaesite

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe Vento ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

NIBE Uplink esite

Nibe ilma-vesilämpöpumput esite

Nibe järjestelmä esite

Uuden Nibe S-sarjan ilmavesilämpöpumppujen fiksut lisätarvikkeet


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja Kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.