Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

SOG RAHOITUS!
6KK KOROTON JA KULUTON ERÄPÄIVÄN SIIRTOKAMPANJA VOIMASSA 31.5 ASTI!

Osta Scanoffice aurinkosähköjärjestelmä, Mitsubishi, Alpha Innotec tai Gree lämpöpumppu SOG-rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric FH50

Ilmalämpöpumpu Mitsubishi Electric FH50 on poistunut myynnistä. Katso korvaava ilmalämpöpumppu: Mitsubishi Electric LN50

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Toimistojen, liike- ja yleisten tilojen viilennykseen ja lämmitykseen MITSUBISHI ELECTRIC FH50 ilmalämpöpumppu

 • Laadukas ja energiatehokas ilmalämpöpumppu
 • Suorasähkölämmitteisessä talossa säästöä lämmityskuluihin jopa 55%
 • Erinomainen lämmitysteho 8,7 kW (nimellisteho 6,0 kW)
 • Viilennysteho: 5,0 kW
 • SCOP: 4,2 / A
 • SEER: 7,2 / A++
 • Talviautomatiikka
 • Tehokas ilmansuodatus poistaa jopa 99% epäpuhtauksista
 • Tehokas lämmönohjaus kaksoissiivekkeillä
 • Energian lisäsäästötoiminto poissa ollessasi
 • Pinta-ala suositus 200m2
 • Markkinoden hiljaisin äänitaso vain 20dB(A)
 • Sisäyksikön mitat: K: 305mm(+17) x L: 925mm x S: 234mm

3 vuoden täystakuu ja 5 vuoden kompressoritakuu

 


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta:
ASENNUS
Valmistaja: Mitsubishi

Mitsubishi Electric Inverter FH50 ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää edullisesti

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Mitsubishi Electric FH50 ilmalämpöpumppu on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Mitsubishi FH -sarjan ilmalämpöpumput ovat luotettavia lämmönlähteitä Pohjoisen olosuhteisiin useiksi vuosiksi eteenpäin. Ne toimivat kaikissa lämpötiloissa ja mikä parasta, voit säästää lämmityskuluissa jopa 55 %. Hyperlämmitystoiminto mahdollistaa lämmityksen vielä ulkolämpötilan ollessa  -25°C. Ilmalämpöpumppua voidaan vastaavasti kesäkuumalla käyttää ilmastointilaitteena viilennykseen. 

 

Mitsubishi Electric FH50 -ilmalämpöpumppu on markkinoiden hiljaisin!

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun äänitaso on vain 20dB(A). Tämän Mitsubishi -ilmalämpöpumpun uusi suurennettu lämmönvaihdin mahdollistaa suuren lämmitystehon ja lämpökertoimen, vähentäen ilman painevastusta. Tämä puolestaan mahdollistaa entistä hiljaisemman ilman läpivirtauksen ja näin samalla valtavan lämmitystehonlisäyksen. Puhallinsiiven suuri halkaisija alentaa puhalluksen äänitasoa. Mitsubishi FH50 -ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti, mutta kuitenkin niin hiljaa, että tuskin edes huomaat sitä. 

 

Erinomainen suodatustekniikka puhdistaa sisäilman haitallisia mikrobeja

Tilasi voi paremmin, sillä Mitsubishi Electric FH50 ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja viilentää kesäkuumalla miellyttävästi. Samalla tämä Mitsubishi -ilmalämpöpumppu vähentää kosteutta ja asunnon homehtumisriskiä.

 

Mitsubishi Electric FH50 ilmalämpöpumpussa on ainutlaatuisia integroituja suodattimia eri epäpuhtauksille. Plasmayksikkö ja W-suodatin torjuvat leijuvat sieni-itiöt-, virukset, home-itiöt sekä allergeenit. Ilmansuodatus näille on erittäin hyvä ja poistaa jopa 99% epäpuhtauksista. Mitsubishi FH50 ilmalämpöpumpulla takaat laadukkaan ja puhtaan sisäilman esimerkiksi työntekijöiden työtilaan.

 

Mitsubishi Electric Inverter FH50 ilmalämpöpumpulla lämmität tilaasi edullisesti ja säästät energiaa poissa ollessasi

Mitsubishi Electric FH50 ilmalämpöpumppu on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Mitsubishi FH -mallisarjan ilmalämpöpumppu on luotettava lämmönlähde pohjoisen koteihin vuosiksi eteenpäin. Toimii kaikissa lämpötiloissa ja mikä parasta, voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %. Hyperlämmitystoiminto mahdollistaa lämmityksen vielä ulkolämpötilan ollessa  -25°C. Ilmalämpöpumppua voidaan vastaavasti kesäkuumalla käyttää ilmastointilaitteena viilennykseen. Sähkönkulutus on fiksua ja säästät suoraa rahaa!

 

Mitsubishi FH50 -ilmalämpöpumpussa on säädintoiminto automaattiselle lämpötilanmuutokselle ns. kaksoisasetukselle. Kaksoisasetustoiminto huomioi poissaolon kun poistut huoneesta. Asetuslämpötila nousee jäähdytyksellä ja laskee lämmityksellä. Ihmistunnistin havaitsee ihmisen poissaolon. Palatessasi takaisin, lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen. Uusi säädin toimii kaksoisasetuksella jolloin lämpötila muuttuu ensin 1 - 2°C ja jos poissaoloaika on pidempi. lämpötilan muutos suurenee. Jo 2°C-asteen muutos voi saada aikaan 10% energiansäästön lämmitystoiminnolla. 

 

Mitsubishi FH50 lämpöpumppu ja erinomaiset lisäominaisuudet

Ilmalämpöpumpussa on ylläpitolämpötilatoiminta (Alhainen ylläpito/ ylläpitolämpötila +10°C) jonka voi aktivoida, kun et oleskele rakennuksessa pitkään aikaan. Tämä toiminto on hyödyllinen etenkin kesäasuntokäytössä.

 

Mitsubishi FH50 sisältää myös I-see sensor - toiminnon. Se on ihmistunnistin, jonka avulla ilmavirta voidaan kohdistaa ihmiseen tai ohi ihmisestä. Sensori ei reagoi kotieläimiin. Tämän lisäominaisuuden avulla ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä ja viileyttä vedottomasti.

 

Viikkoajastimella lisäät energiansäästöä. Viikkoajastimella voit pienentää entisestään energiakustannuksia ja kasvattaa käyttömukavuutta. Tällä uudella toiminnolla, joka löytyy Mitsubishi Electric FH-malleista, voit säätää lämpötilan koko viikon ajaksi.

 

Takka-toiminnolla voit kierrättää sisäilmaa ilman, että Mitsubishi FH50 -ilmalämpöpumppu osallistuu huoneen lämmitykseen tai jäähdytykseen. Tämä toiminto on hyödyllinen mm. silloin, kun takkaa on lämmitetty ja sen aikaansaama lämpö halutaan levittää laajemmin asuntoon.

 

Ainutlaatuisen kaksoissiivekeohjauksen avulla ilmavirta voidaan jakaa eri suuntiin, niin lämmityksessä kuin myös viilennyksessä. Hyvä esimerkiksi monikerroksisen tilan eri kerroksiin.


Säästä vaihtamalla lämmitysjärjestelmääsi

Scanofficen sivuilta löydät laskurin, jonka avulla saat helposti selville kuinka paljon lämmitysjärjestelmän vaihto tuottaa säästöjä vaihtaessasi lämmityksen kaukolämmöstä, sähkö- tai öljylämmityksestä lämpöpumppuun.
Klikkaa tästä laskuriin https://www.scanoffice.fi/lampopumppulaskuri/


Mitsubishi Electric FH50 ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö: MSZ-FH50VE
Mitat: kork. 305mm(+17) lev. 925mm syv. 234mm
Ulkoyksikkö: MUZ-FH50VEHZ
Mitat: kork. 550mm lev. 800 mm syv. 285 mm
Lämmitystoiminto  
Lämmitysteho(nimellisteho) 1,7-8,7 (6,0) kW
Toiminta-alu(ulkolämpötila) -25~+24 °C
Omakäyttöteho,nimellisteho 1,48 kW
COP, lämpökerroin W/W 4,05
SCOP, lämpökerroin W/W 4,20
Energiatehokkuusluokka A
Jäähdytystoiminto  
Jäähdytysteho(nimellisteho) 1,9-6,0 (5,0) kW
Toimintoalue(ulkolämpötila) -10~+46 °C
Omakäyttöteho,nimellisteho 1,38 kW
EER, energiatehokkuuskerroin W/W 3,62
SEER   7,2
Energiatehokkuusluokka A++ 

paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Mitsubishi Electric FH -mallit esite
Mitsubishi Electric käyttöohje
Mitsubishi Electric asennusohje
Mitsubishi Electric kaukosäätimen pikakäyttöohje


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.