Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

KATAIKKO RAHOITUS

Rahoita Panasonic lämpöpumppusi Kataikko rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ50 TKE

Ilmalämpöpumppu on  poistunut myynnistä

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika
   ja km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Isoon tilaan suunniteltu järeä PANASONIC NZ50 TKE ilmalämpöpumppu

  • Markkinoiden laajin tehoalue ja pienin ottoteho!
  • Pohjoisen vaativiin oloihin suunniteltu malli
  • Monipuolinen ilmalämpöpumppu mm. säästävällä +8/15°C ylläpitolämmityksellä
  • Varastoon, teollisuuskiinteistöön, liiketilaan tai vaikkapa huonekalu- ja traktorihalliin
  • Vahva voimanpesä ja poikkeuksellinen puhallusvoima
  • Erinomainen kylmäkerroin (SEER 7,5) tekee mallista energiapihin viilentäjän
  • Jäähdyttää ja lämmittää luotettavasti
  • Lämmittää jopa -30 asteen pakkasella  
  • Soveltuu noin 100-250mtilaan
  • Saatavilla myös WIFI etäohjauksella + 126€

Suomen pisin takuu 4 vuotta, takuu yrityskäytössä 2 vuotta.

 

Tämä malli korvaa myynnistä poistuneen PANASONIC NE18 mallin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta:
MALLI
Valmistaja: PANASONIC

Suomen oloihin suunniteltu PANASONIC NZ50TKE on järeä ilmalämpöpumppu, joka haastaa pakkasen!

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Panasonic NZ50TKE korvaa myynnistä poistuneen Panasonic NE18PKE suurteho ilmalämpöpumpun. Uudistettu NZ50 TKE toimii tehokkaalla ja ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Laite on myös edeltäjäänsä NE18 PKE -mallia tehokkaampi ja tuottaa lämpöä vielä jopa 35 asteen pakkasessa.

Panasonicin Pohjolaan suunnittelema järeä NZ50TKE ilmalämpöpumppu toimii kovallakin pakkasella, tarjoten edullista energiaa suuriin tiloihin. NZ50TKE -malli sopii erinomaisesti varastoon, huonekaluhalliin, konesaliin, teollisuuskiinteistöön, tai vaikkapa traktoritalliin.

 

Panasonicin ilmalämpöpumput ovat talvenkestäviä ja tämäkin ilmalämpöpumppu NZ50TKE -malli tuottaa lämpöä jopa 35 asteen pakkasessa lämmittäen jopa 100 - 250 neliön tilat.

 

Erinomainen kylmäkerroin (SEER 7,5) tekee mallista energiatehokkaan viilentäjän esimerkiksi ravintoloihin ja juhlasaleihin. Laite kykenee jäähdyttämään jopa -15 asteessa sopien siksi myös pieniin palvelintiloihin ja keittiöihin. Energialuokka jäähdytyksessä on A++.

 

Tehokas ilmalämpöpumppu suuriin tiloihin

Panasonicin NZ50TKE ilmalämpöpumppu on loistava ratkaisu erilaisiin varasto- ja liiketilojen energiakulujen pienentämiseen. Malli on suunniteltu nimenomaan pohjolaan hallitilojen lämmön lähteeksi. NZ50TKE ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja tuottaa myös edullista ylläpitolämpöä (8–15 °C), kun tila on esimerkiksi yön tai viikonlopun tyhjillään. Suuri tehoalue sekä tarkka lämpötilansäätö pitävät tilat juuri oikeassa lämpötilassa. Markkinoiden laajin tehoalue ja pienin ottoteho varmistavat, ettei laite joudu katkokäynnille normaalilämmityksellä, eikä ylläpito lämmityksellä +8/15 °C

Vahva ja tehokas sisäyksikkö kierrättää ilmaa tasaisesti suureenkin tilaan. Parhaimmillaan tämä voimanpesä puhaltaa 1200 kuutiota ilmaa tunnissa ja alaspäin aukeava puhallinsiipi levittää lämmöntasaisesti isoonkin tilaan.

Lisäosalla laite on mahdollista kytkeä KNX-väylään ja ulkopuolisiin talotekniikkaohjelmiin.

Saatavana on 42 ohjelman viikkoajastin, ja ilmalämpöpumpun toimintaa voidaan säätää myös etäohjauksella verkkoyhteyden kautta. Esimerkiksi IntensisHome-ohjelmasta on tarjolla sovellukset kaikkiin yleisimpiin tietokoneisiin, matkapuhelimiin ja tabletteihin. Etäkäyttö onnistuu tarvittaessa myös tekstiviesteillä.

 

Säästeliäs

Ylläpitolämpötoiminnolla (+8/+15 °C) ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhallin on jatkuvasti täydellä puhalluksella auttaen lämpimän ilman levittäytymisessä ja sulatusjakson aikana riittävän energian keräämisestä.

 

Tämä Panasonicin kehittämä tekninen toiminto estää jäätymisen, pitäen tilat kuivina, kun normaalia huonelämpötilaa ei tarvita ja on erityisen säästeliäs. Laaja tehoalue, hyvä hyötysuhde, ja häiriötön käynti säästävät myös sähköä.

 

Pienin ottoteho on vain 0,34 kW. Lämmityksen energialuokka A+

Edullista ja tehokasta lämmitystä talveen

Panasonicin NZ50TKE ilmalämpöpumppu on todellinen talvimalli joka tuottaa lämpöä jopa 35 asteen pakkasesta. Kompressorinlämmitin ja sulanapitokaapeli estävät laitteen jäätymisen.

 

NZ50 TKE -ilmalämpöpumpun ulkoyksikön lämpöä keräävä kennosto on huomattavasti suurempi kuin muissa vastaavan kokoisissa pumpuissa. Se lisää tehoa yli 20 asteen pakkasissa ja takaa korkean hyötysuhteen silloin, kun lämmitystä todella tarvitaan. NZ50TKE on vahva voimanpesä joka uhkuu 8,2 kW:n tehoa ja tarjoaa poikkeuksellista puhallusvoimaa sekä lämmittää jopa 250 neliön tilat.

 

Huipputeho on 8,2 kW ja vuosihyötysuhde SCOP 4,6.

 

Monipuolinen ja luotettava

Ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmä säätää lämmitystä auringonvalon mukaan, huolehtien että lämpötila pysyy tasaisena. Suuret ilmansuodattimet poistavat pölyä ja epäpuhtauksia. Tehokas ilmankierto ja nanotekninen ilmanpuhdistusjärjestelmä vähentävät bakteereita, hometta sekä muita mikro-organismeja. NZ50TKE SARJASSA EI OLE NANOE-TOIMINTOA!!!

 

Panasonic ilmalämpöpumput ovat lämmittäneet Suomalaisia koteja jo vuosikymmenten ajan. Tämän Panasonic NZ50TKE -mallin laadusta kertoo myös 4 vuoden täystakuu.

 

Takuuehdot

 


Panasonic NZ50TKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö:  CS-NZ50TKE
Ulkoyksikkö: CU-NZ50TKE
Lämmitysteho: 8,2 kW
Lämmitysteho -7°C: 5,2 kW
Lämmitysteho -25°C: 3,7 kW
Vuosihyötysuhde SCOP*: 4,6/A++
P Design -10°C:  4,4 kW
Jäähdytysteho:  5,0 kW (1,0-6,0)
Äänitaso sisäyksikkö/ulkoyksikkö: 30-44/50 dBA
Kylmäkerroin SEER*:  7,5/A++
Virransuottö/sulake:  16A
Sähkönkulutus:  340-2550 W
Sisä-/ulkoyksikön paino: 12/43 kg
Tilasuositus Työtila/Hallitila
Paino N/B 44/65kg

*SCOP / SEER EN-14825


paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Panasonic Z-sarjan esite

Panasonic NZ-sarjan esite

Panasonic NZ50 ilmalämpöpumpun asennusohje

Panasonic NZ50 ilmalämpöpumpun käyttöohje

 Panasonic ilmalämpöpumput esite

Takuuehdot


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.