Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ50 TKE

Uskomaton tarjous, rajoitettu erä! 
Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 2 566 €*
tai alk. 33 €/kk

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika
   ja km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Isoon tilaan suunniteltu järeä PANASONIC NZ50 TKE ilmalämpöpumppu

 • Markkinoiden laajin tehoalue ja pienin ottoteho!
 • Pohjoisen vaativiin oloihin suunniteltu malli
 • Monipuolinen ilmalämpöpumppu mm. säästävällä +8/15°C ylläpitolämmityksellä
 • Varastoon, teollisuuskiinteistöön, liiketilaan tai vaikkapa huonekalu- ja traktorihalliin
 • Vahva voimanpesä ja poikkeuksellinen puhallusvoima
 • Erinomainen kylmäkerroin (SEER 7,5) tekee mallista energiapihin viilentäjän
 • Jäähdyttää ja lämmittää luotettavasti
 • Lämmittää jopa -30 asteen pakkasella  
 • Soveltuu noin 100-250mtilaan
 • Saatavilla myös WIFI etäohjauksella + 126€

Suomen pisin takuu 4 vuotta, takuu yrityskäytössä 2 vuotta.

 

Tämä malli korvaa myynnistä poistuneen PANASONIC NE18 mallin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta: 1915,00 €
MALLI
Valmistaja: PANASONIC

Suomen oloihin suunniteltu PANASONIC NZ50TKE on järeä ilmalämpöpumppu, joka haastaa pakkasen!

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Panasonic NZ50TKE korvaa myynnistä poistuneen Panasonic NE18PKE suurteho ilmalämpöpumpun. Uudistettu NZ50 TKE toimii tehokkaalla ja ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Laite on myös edeltäjäänsä NE18 PKE -mallia tehokkaampi ja tuottaa lämpöä vielä jopa 35 asteen pakkasessa.

Panasonicin Pohjolaan suunnittelema järeä NZ50TKE ilmalämpöpumppu toimii kovallakin pakkasella, tarjoten edullista energiaa suuriin tiloihin. NZ50TKE -malli sopii erinomaisesti varastoon, huonekaluhalliin, konesaliin, teollisuuskiinteistöön, tai vaikkapa traktoritalliin.

 

Panasonicin ilmalämpöpumput ovat talvenkestäviä ja tämäkin ilmalämpöpumppu NZ50TKE -malli tuottaa lämpöä jopa 35 asteen pakkasessa lämmittäen jopa 100 - 250 neliön tilat.

 

Erinomainen kylmäkerroin (SEER 7,5) tekee mallista energiatehokkaan viilentäjän esimerkiksi ravintoloihin ja juhlasaleihin. Laite kykenee jäähdyttämään jopa -15 asteessa sopien siksi myös pieniin palvelintiloihin ja keittiöihin. Energialuokka jäähdytyksessä on A++.

 

Tehokas ilmalämpöpumppu suuriin tiloihin

Panasonicin NZ50TKE ilmalämpöpumppu on loistava ratkaisu erilaisiin varasto- ja liiketilojen energiakulujen pienentämiseen. Malli on suunniteltu nimenomaan pohjolaan hallitilojen lämmön lähteeksi. NZ50TKE ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja tuottaa myös edullista ylläpitolämpöä (8–15 °C), kun tila on esimerkiksi yön tai viikonlopun tyhjillään. Suuri tehoalue sekä tarkka lämpötilansäätö pitävät tilat juuri oikeassa lämpötilassa. Markkinoiden laajin tehoalue ja pienin ottoteho varmistavat, ettei laite joudu katkokäynnille normaalilämmityksellä, eikä ylläpito lämmityksellä +8/15 °C

Vahva ja tehokas sisäyksikkö kierrättää ilmaa tasaisesti suureenkin tilaan. Parhaimmillaan tämä voimanpesä puhaltaa 1200 kuutiota ilmaa tunnissa ja alaspäin aukeava puhallinsiipi levittää lämmöntasaisesti isoonkin tilaan.

Lisäosalla laite on mahdollista kytkeä KNX-väylään ja ulkopuolisiin talotekniikkaohjelmiin.

Saatavana on 42 ohjelman viikkoajastin, ja ilmalämpöpumpun toimintaa voidaan säätää myös etäohjauksella verkkoyhteyden kautta. Esimerkiksi IntensisHome-ohjelmasta on tarjolla sovellukset kaikkiin yleisimpiin tietokoneisiin, matkapuhelimiin ja tabletteihin. Etäkäyttö onnistuu tarvittaessa myös tekstiviesteillä.

 

Säästeliäs

Ylläpitolämpötoiminnolla (+8/+15 °C) ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhallin on jatkuvasti täydellä puhalluksella auttaen lämpimän ilman levittäytymisessä ja sulatusjakson aikana riittävän energian keräämisestä.

 

Tämä Panasonicin kehittämä tekninen toiminto estää jäätymisen, pitäen tilat kuivina, kun normaalia huonelämpötilaa ei tarvita ja on erityisen säästeliäs. Laaja tehoalue, hyvä hyötysuhde, ja häiriötön käynti säästävät myös sähköä.

 

Pienin ottoteho on vain 0,34 kW. Lämmityksen energialuokka A+

Edullista ja tehokasta lämmitystä talveen

Panasonicin NZ50TKE ilmalämpöpumppu on todellinen talvimalli joka tuottaa lämpöä jopa 35 asteen pakkasesta. Kompressorinlämmitin ja sulanapitokaapeli estävät laitteen jäätymisen.

 

NZ50 TKE -ilmalämpöpumpun ulkoyksikön lämpöä keräävä kennosto on huomattavasti suurempi kuin muissa vastaavan kokoisissa pumpuissa. Se lisää tehoa yli 20 asteen pakkasissa ja takaa korkean hyötysuhteen silloin, kun lämmitystä todella tarvitaan. NZ50TKE on vahva voimanpesä joka uhkuu 8,2 kW:n tehoa ja tarjoaa poikkeuksellista puhallusvoimaa sekä lämmittää jopa 250 neliön tilat.

 

Huipputeho on 8,2 kW ja vuosihyötysuhde SCOP 4,6.

 

Monipuolinen ja luotettava

Ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmä säätää lämmitystä auringonvalon mukaan, huolehtien että lämpötila pysyy tasaisena. Suuret ilmansuodattimet poistavat pölyä ja epäpuhtauksia. Tehokas ilmankierto ja nanotekninen ilmanpuhdistusjärjestelmä vähentävät bakteereita, hometta sekä muita mikro-organismeja. NZ50TKE SARJASSA EI OLE NANOE-TOIMINTOA!!!

 

Panasonic ilmalämpöpumput ovat lämmittäneet Suomalaisia koteja jo vuosikymmenten ajan. Tämän Panasonic NZ50TKE -mallin laadusta kertoo myös 4 vuoden täystakuu.

 

Takuuehdot

 


Panasonic NZ50TKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö:  CS-NZ50TKE
Ulkoyksikkö: CU-NZ50TKE
Lämmitysteho: 8,2 kW
Lämmitysteho -7°C: 5,2 kW
Lämmitysteho -25°C: 3,7 kW
Vuosihyötysuhde SCOP*: 4,6/A++
P Design -10°C:  4,4 kW
Jäähdytysteho:  5,0 kW (1,0-6,0)
Äänitaso sisäyksikkö/ulkoyksikkö: 30-44/50 dBA
Kylmäkerroin SEER*:  7,5/A++
Virransuottö/sulake:  16A
Sähkönkulutus:  340-2550 W
Sisä-/ulkoyksikön paino: 12/43 kg
Tilasuositus Työtila/Hallitila
Paino N/B 44/65kg

*SCOP / SEER EN-14825


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Panasonic Z-sarjan esite

Panasonic NZ-sarjan esite

Panasonic NZ50 ilmalämpöpumpun asennusohje

Panasonic NZ50 ilmalämpöpumpun käyttöohje

 Panasonic ilmalämpöpumput esite

Takuuehdot


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi