Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Polar Plus 20kW S

Uusi invertteriohjattu ilma-vesilämpöpumppu NIBE™ POLAR PLUS 20kW S nyt 9 690 € tai alk. 104 €/kk

Ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna; kysy tarjous!


NIBE Polar Plus 20kW S ilma/vesilämpöpumpun ominaisuuksia

 • Pienet  CO2-päästöt ja lämmityskulut
 • Invertteritekniikalla tehoa tarpeen mukaan
 • Perusta lämmityksen modernisointiin
 • Taattu lämmön- ja lämpimän veden tuotto vielä –25 °C pakkasessa
 • Älykäs ohjaus
 • Käyttöveden ja lämmöntuotto yltää maalämmön tasolle
 • Energiamerkinnän SCOP yli 5!
 • Kesällä viilennykseen Cool-In viilennyspaktin avulla
 • Erittäin alhainen maksimiääniteho
 • Lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki
 • SMO S40 -ohjainyksikkö, ulkoyksikkö F2120 ja latauspumppu
 • LVI-numero: 5362073

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden NIBETURVA rekisteröinnin jälkeen


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 9690,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Ympäristöystävällinen kierroslukuohjattu NIBE Polar plus 20kW S vesi-ilmalämpöpumppu

NIBE Polar Plus 20kW S ilmavesilämpöpumppujärjestelmä on valmis pakettiratkaisu lämmitykseen. NIBE Polar Plus 20kW S vesi-ilmalämpöpumppussa on tehokas F2120 ulkoyksikkö ja innovatiivinen SMO S40 ohjausjärjestelmä, jotka yhdessä olemassa olevan lämmityksen kanssa muodostavat täydellisen lämmitysjärjestelmän.

 

NIBE Polar Plus 20kW S vesi-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö F2120 on läpimurto vesi-/ilmalämmityksen tehokkuudessa. Pohjolan kylmiin olosuhteisiin suunnitellun invertteri- eli kierroslukuohjatun lämpöpumpun energiamerkinnän vuosilämpökerroin on jopa yli 5 ja lämpöpumpun vuosilämpökerroin lattialämmitykselläkin on 4-4,3. Ilmavesilämpöpumppu NIBE Polar Plus S tuottaa reilusti lämmintä vettä vielä -25 asteen pakkasella ja vesi-ilmalämpöpumpussa on lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki, jonka avulla toiminta saadaan varmistettua myös kylmimmissä olosuhteissa. NIBE Polar Plus S ilmavesilämpöpumppu on rakennettu erittäin hiljaiseksi ja sen nimellisäänitaso on alhainen, mutta parasta kuitenkin on sen alhainen äänitaso täydellä teholla.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu NIBE Polar Plussan NIBE SMO S40 sisäyksikössä lämmityksen ja halutessa lämpimän veden hallintaan on NIBEn maalämmöstä tuttu ohjaus. NIBE Polar Plus ilmavesilämpöpumppua on helppo hallita etäohjauksen avulla älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta ja siinä on valmiina pörssisähköohjaus.

 

Kesäisin NIBE Polar Plus vesi-ilmalämpöpumppua voidaan käyttää asunnon viilennykseen Cool-In viilennyspaketin avulla.

 

CO2 päästöt kuriin NIBE Polar Plus ilmavesilämpöpumpulla

Suoran sähkön, maakaasun, öljyn ja lämpöpumpun co2-päästöjen vertailu

 

NIBE Polar Plus ilmavesilämpöpumppu hyödyntää ilmasta saatavaa uusiutuvaa energiaa. Uusituvaa energiaa käyttämällä voimme vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja vähentää ympäristölle haitallisia CO2-päästöjä.

 

 

Säästöjä energiakuluihin asentamalla NIBE Polar Plus vesi-ilmalämpöpumppu vesikiertoisen sähkölämmityksen rinnalle

 

Sähkölämmityksen ja ilmavesilämpöpumpun vertailu

 

Jos 6 henkinen perhe asuu maan keskiosissa 1990 luvulla rakennetussa 200 neliöisessä talossa (huonekorkeus 2,6m) jossa on sähkölämmitys, heillä kuluu energiaan rahaa 4464 € vuodessa. Sijoittamalla NIBE Polar Plus VIPL järjestelmään heillä kuluisi energiaan rahaa vain n. 2661 € vuodessa, mikä tarkoittaisi 1803 euron säästöjä vuodessa.

 

Sähkö- ja vesi-ilmalämpöpumppu lämmitysten vertailu on tehty sivulta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvän laskurin avulla.

 

Ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpö

Silloin kun talossa on ennestään vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys, ovat maalämpö ja ilma-vesilämpöpumppu hyviä ratkaisuja. Yleensä IVLP asennetaan kohteeseen, johon ei kannata tai tontin rajoituksien takia ei voida asentaa maalämpöjärjestelmää. Ilmavesilämpöpumppu on myös mahdollista asentaa hybridikäyttöön olemassa olevan öljylämmityksen rinnalle. Tällöin öljykattilalla hoidetaan talon lämmitys kylmimmissä olosuhteissa, sekä tarvittaessa se tukee vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmää.

 

Ilmavesilämpöpumppu on oiva ratkaisu silloin kun ei voida tehdä maalämmön vaatimaa vaakaputkistoa tai lämpökaivoa. Vesi-ilmalämpöpumpun investointi on yleensä maalämpöä halvempi, mutta investointiero riippuu monesta asiasta. Tyypillisessä pientalossa investoinnin suuruus vaihtelee yleensä n. 7 000-14 000 €:n välillä. Vuositasolla VILP antaa selkeästi maalämpöä vähemmän ilmaisenergiaa.

 

Kuluttajan olisi hyvä olla yhteydessä sähkönsiirrosta vastaavaan energiayhtiöön ja selvittää, onko maalämpöjärjestelmän takia suurennettava pääsulakekokoa, hankittava käynnistysvaiheen maksimivirtaa rajoittava niin sanottu pehmokäynnistin tai tasavirtaohjattu, eli invertterikäyttöinen vesi-/ilmalämpöpumppu.

 

Maalämpöpumpun kompressori voi etenkin haja-asutusalueilla aiheuttaa oman ja/tai naapuritalojen valojen välkkymistä. Valtaosa markkinoiden ilmavesilämpöpumpuista on ns. inverter-malleja, joissa laitteen lämmitystehoa säädetään ohjaamalla kompressorin kierroslukua. Lämpöpumppu tuottaa kierroslukuohjauksella juuri oikean määrän lämpöenergiaa. Kierroslukuohjauksella parannetaan myös ilmavesilämpöpumpun hyötysuhdetta, kompressorin elinikää ja vähennetään hetkellistä sähkövirran kulutushuippua, joka johtuu kompressorin käynnistymisestä.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Polar plus 20kW S ilmavesilämpöpumppu järjestelmän tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2120-20
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP, keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 5,1/3,9
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 4,3/3,6
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 13,0/14,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 13,9 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 53 dB(A)
Nimellisjännite 400 V 3N – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 6,26 t
Mitat KxLxS 1165x1280x612 mm
Nettopaino 183 kg
   
Sisäyksikkö NIBE SMO S40
Mitat KxLxS 350x540x110 mm
Nettopaino 5 kg
Nimellisjännite 230 V – 50Hz

 

Riskittömiä ilmavesilämpöpumppu kokemuksia NIBETURVA -lisävakuutuksen avulla

Kaikilla NIBEn lämpöpumpuilla on kolmen vuoden tehdastakuu. Lisäksi on mahdollista hankkia NIBETURVA ilmaiseksi lisäsuojaksi vain rekisteröimällä laitteen. NIBETURVA on lisävakuutus Suomessa asennetuille uusille pumpuille, joka on voimassa kuusi vuotta. NIBETURVAn edellytyksenä on laaja kotivakuutus ja se korvaa oman vakuutuksen omavastuun osuuden ja ikävähennyksen kun vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

 

Lue lisää NIBETURVAsta


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


PERUSASENNUSALUEET

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

MUIDEN TUOTTEIDEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää
 • Tutustu Joustoon tämän linkin kautta.

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

OP Lasku

Tutustu OP Laskuun tämän linkin kautta.

 

Nibe, Jäspi, SOG ja Toshiba rahoitukset

Lue lisää Nibe rahoitus, Jäspi lämmitysrahoitus, SOG-rahoitus ja Toshiba lämpötili.


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön tuote-esite

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön asennus-ohjeet

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön käyttöohjeet

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun sarjanumeron sijainti

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 ohjausyksikön tuote-esite

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 ohjausyksikön asennusohje

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 ohjausyksikön käyttöohje

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe valintaopas

NIBE Uplink esite

Nibe ilma-vesilämpöpumput esite

Nibe järjestelmä esite


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2020).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa Itämerenkatu 11-13, Helsinki

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja Kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.