Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä tarpeen vaatiessa kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Polar Plus 20kW S

Uusi invertteriohjattu ilma-vesilämpöpumppu NIBE™ POLAR PLUS 20kW S nyt 11 202 €
Ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna; kysy tarjous!


NIBE Polar Plus 20kW S ilma/vesilämpöpumpun ominaisuuksia

 • Pienet  CO2-päästöt ja lämmityskulut
 • Invertteritekniikalla tehoa tarpeen mukaan
 • Perusta lämmityksen modernisointiin
 • Taattu lämmön- ja lämpimän veden tuotto vielä –25 °C pakkasessa
 • Älykäs ohjaus
 • Käyttöveden ja lämmöntuotto yltää maalämmön tasolle
 • Energiamerkinnän SCOP yli 5!
 • Kesällä viilennykseen Cool-In viilennyspaktin avulla
 • Erittäin alhainen maksimiääniteho
 • Lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki
 • SMO S40 -ohjainyksikkö, ulkoyksikkö F2120 ja latauspumppu
 • LVI-numero: 5362073

Takuu 3 vuotta + 6 vuoden NIBETURVA rekisteröinnin jälkeen


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile Toimitusaika: joukuluu-helmikuu
smile Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 11202,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Ympäristöystävällinen kierroslukuohjattu NIBE Polar plus 20kW S vesi-ilmalämpöpumppu

NIBE Polar Plus 20kW S ilmavesilämpöpumppujärjestelmä on valmis pakettiratkaisu lämmitykseen. NIBE Polar Plus 20kW S vesi-ilmalämpöpumppussa on tehokas F2120 ulkoyksikkö ja innovatiivinen SMO S40 ohjausjärjestelmä, jotka yhdessä olemassa olevan lämmityksen kanssa muodostavat täydellisen lämmitysjärjestelmän.

 

NIBE Polar Plus 20kW S vesi-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö F2120 on läpimurto vesi-/ilmalämmityksen tehokkuudessa. Pohjolan kylmiin olosuhteisiin suunnitellun invertteri- eli kierroslukuohjatun lämpöpumpun energiamerkinnän vuosilämpökerroin on jopa yli 5 ja lämpöpumpun vuosilämpökerroin lattialämmitykselläkin on 4-4,3. Ilmavesilämpöpumppu NIBE Polar Plus S tuottaa reilusti lämmintä vettä vielä -25 asteen pakkasella ja vesi-ilmalämpöpumpussa on lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki, jonka avulla toiminta saadaan varmistettua myös kylmimmissä olosuhteissa. NIBE Polar Plus S ilmavesilämpöpumppu on rakennettu erittäin hiljaiseksi ja sen nimellisäänitaso on alhainen, mutta parasta kuitenkin on sen alhainen äänitaso täydellä teholla.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu NIBE Polar Plussan NIBE SMO S40 sisäyksikössä lämmityksen ja halutessa lämpimän veden hallintaan on NIBEn maalämmöstä tuttu ohjaus. NIBE Polar Plus ilmavesilämpöpumppua on helppo hallita etäohjauksen avulla älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta ja siinä on valmiina pörssisähköohjaus.

 

Kesäisin NIBE Polar Plus vesi-ilmalämpöpumppua voidaan käyttää asunnon viilennykseen Cool-In viilennyspaketin avulla.

 

CO2 päästöt kuriin NIBE Polar Plus ilmavesilämpöpumpulla

Suoran sähkön, maakaasun, öljyn ja lämpöpumpun co2-päästöjen vertailu

 

NIBE Polar Plus ilmavesilämpöpumppu hyödyntää ilmasta saatavaa uusiutuvaa energiaa. Uusituvaa energiaa käyttämällä voimme vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja vähentää ympäristölle haitallisia CO2-päästöjä.

 

 

Säästöjä energiakuluihin asentamalla NIBE Polar Plus vesi-ilmalämpöpumppu vesikiertoisen sähkölämmityksen rinnalle

 

Sähkölämmityksen ja ilmavesilämpöpumpun vertailu

 

Jos 6 henkinen perhe asuu maan keskiosissa 1990 luvulla rakennetussa 200 neliöisessä talossa (huonekorkeus 2,6m) jossa on sähkölämmitys, heillä kuluu energiaan rahaa 4464 € vuodessa. Sijoittamalla NIBE Polar Plus VIPL järjestelmään heillä kuluisi energiaan rahaa vain n. 2661 € vuodessa, mikä tarkoittaisi 1803 euron säästöjä vuodessa.

 

Sähkö- ja vesi-ilmalämpöpumppu lämmitysten vertailu on tehty sivulta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvän laskurin avulla.

 

Ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpö

Silloin kun talossa on ennestään vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys, ovat maalämpö ja ilma-vesilämpöpumppu hyviä ratkaisuja. Yleensä IVLP asennetaan kohteeseen, johon ei kannata tai tontin rajoituksien takia ei voida asentaa maalämpöjärjestelmää. Ilmavesilämpöpumppu on myös mahdollista asentaa hybridikäyttöön olemassa olevan öljylämmityksen rinnalle. Tällöin öljykattilalla hoidetaan talon lämmitys kylmimmissä olosuhteissa, sekä tarvittaessa se tukee vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmää.

 

Ilmavesilämpöpumppu on oiva ratkaisu silloin kun ei voida tehdä maalämmön vaatimaa vaakaputkistoa tai lämpökaivoa. Vesi-ilmalämpöpumpun investointi on yleensä maalämpöä halvempi, mutta investointiero riippuu monesta asiasta. Tyypillisessä pientalossa investoinnin suuruus vaihtelee yleensä n. 7 000-14 000 €:n välillä. Vuositasolla VILP antaa selkeästi maalämpöä vähemmän ilmaisenergiaa.

 

Kuluttajan olisi hyvä olla yhteydessä sähkönsiirrosta vastaavaan energiayhtiöön ja selvittää, onko maalämpöjärjestelmän takia suurennettava pääsulakekokoa, hankittava käynnistysvaiheen maksimivirtaa rajoittava niin sanottu pehmokäynnistin tai tasavirtaohjattu, eli invertterikäyttöinen vesi-/ilmalämpöpumppu.

 

Maalämpöpumpun kompressori voi etenkin haja-asutusalueilla aiheuttaa oman ja/tai naapuritalojen valojen välkkymistä. Valtaosa markkinoiden ilmavesilämpöpumpuista on ns. inverter-malleja, joissa laitteen lämmitystehoa säädetään ohjaamalla kompressorin kierroslukua. Lämpöpumppu tuottaa kierroslukuohjauksella juuri oikean määrän lämpöenergiaa. Kierroslukuohjauksella parannetaan myös ilmavesilämpöpumpun hyötysuhdetta, kompressorin elinikää ja vähennetään hetkellistä sähkövirran kulutushuippua, joka johtuu kompressorin käynnistymisestä.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Polar plus 20kW S ilmavesilämpöpumppu järjestelmän tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2120-20
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP, keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 5,1/3,9
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 4,3/3,6
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 13,0/14,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 13,9 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 53 dB(A)
Nimellisjännite 400 V 3N – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 6,26 t
Mitat KxLxS 1165x1280x612 mm
Nettopaino 183 kg
   
Sisäyksikkö NIBE SMO S40
Mitat KxLxS 350x540x110 mm
Nettopaino 5 kg
Nimellisjännite 230 V – 50Hz

 

Riskittömiä ilmavesilämpöpumppu kokemuksia NIBETURVA -lisävakuutuksen avulla

Kaikilla NIBEn lämpöpumpuilla on kolmen vuoden tehdastakuu. Lisäksi on mahdollista hankkia NIBETURVA ilmaiseksi lisäsuojaksi vain rekisteröimällä laitteen. NIBETURVA on lisävakuutus Suomessa asennetuille uusille pumpuille, joka on voimassa kuusi vuotta. NIBETURVAn edellytyksenä on laaja kotivakuutus ja se korvaa oman vakuutuksen omavastuun osuuden ja ikävähennyksen kun vakuutusyhtiöltä on saatu myönteinen korvauspäätös.

 

Lue lisää NIBETURVAsta


paras ratkaisu

 

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön tuote-esite

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön asennus-ohjeet

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön käyttöohjeet

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun sarjanumeron sijainti

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 ohjausyksikön tuote-esite

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 ohjausyksikön asennusohje

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun SMO S40 ohjausyksikön käyttöohje

Nibe Polar plus 20kW S ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus

Nibe valintaopas

NIBE Uplink esite

Nibe järjestelmä esite

Uuden Nibe S-sarjan ilmavesilämpöpumppujen fiksut lisätarvikkeet


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi