Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

JÄSPI LÄMMITYSRAHOITUS!

Osta lämpöpumppu Jäspi lämmitysrahoituksella. Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä tarpeen vaatiessa kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilmavesilämpöpumppu Jäspi Tehowatti Air Nordic 16kW

UUTUUS! Jäspi Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumppu, hinta nyt vain 14 380 €


Kylmiin oloihin suunniteltu Jäspi Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumppu

 • Kodin ja käyttöveden lämmitys ulkoa saatavalla energialla
 • Sopii toimintateholtaan useimpiin omakotitaloihin (50–200 m2)
 • Uudiskotiin tai saneeraus kohteeseen
 • Sähkö- tai öljylämmityksen korvaajaksi tai rinnalle
 • Öljylämmityksen korvaajana säästöt jopa 50%
 • Optiona viilennys
 • Ekologinen
 • Lämpimän vedentuotto max. 65 astetta
 •  -25 °C lämpötilaan asti energia otetaan ulkoilmasta
 • Vakiona MyUpway-etävalvonta
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
 • LVI-numero: 5058553

TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile Toimitusaika: joukuluu-tammikuu
smile Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 14380,00 €
Valmistaja: JÄSPI

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi kotimainen Jäspi Tehowatti Air Nordic 16kW ilmavesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa rakennuksen ja käyttöveden lämmittämiseen.

Jäspi Tehowatti Air Nordic ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Jäspin suunnittelutyö perustuu vankkaan tuntemukseen lämmitysalasta sekä pitkään kokemukseen pohjoisen karuista olosuhteista. Jäspin vesi-ilmalämpöpumput ovat erittäin luotettavia, laadukkaita sekä huoltovapaita.

 

Jäspi Tehowatti Air Nordic vesi-ilmalämpöpumppu on loistava ratkaisu 50-200 neliöisten uudis- ja saneeraustalojen lämmityksiin, sillä se on vesi-/ilmalämpöpumppu joka lämmittää energiatehokkaimmin molemmat, talon sekä käyttöveden. Jäspi Tehowatti Air Nordic ilmavesilämpöpumpulla voidaan korvata saneeraustalon öljylämmitys ja se voidaan liittää lattialämmitykseen tai kiinteistössä jo oleviin lämpöpattereihin.

 

Kun Jäspi Tehowatti Air Nordic vesi-ilmalämpöpumppu asennetaan öljylämmityksen korvaajaksi, lämpöpumppu voi vähentää energiakulutusta jopa 50 prosenttia.

 

Jäspi Tehowatti Air Nordic ilmavesilämpöpumpun invertterisäätöinen ulkoyksikkö

Ilmavesilämpöpumppu Jäspi Tehowatti Air Nordicin ulkoyksikkö on invertterisäätöinen, eli se mukautuu sääolojen ja tehontarpeen mukaan antaen maksimaalista tehoa minimaalisella energiankulutuksella. Vesi-ilmalämpöpumppu Jäspi Tehowatti Air Nordic ottaa energiaa ulkoa aina -25 asteen pakkaseen saakka ja kovemmilla pakkasilla sähköinen lämmitysvastus menee automaattisesti päälle antaen tarvittavaa lisälämpöä vaiheittain mahdollisimman pienellä energiankulutuksella.

 

Talvet ja jäätyminen on otettu huomioon Jäspi Tehowatti Air Nordic vesi-/ilmalämpöpumpuissa varustamalla laitteet valmiiksi sulatusvarusteilla, joiden avulla Jäspi Tehowatti Air Nordic huolehtii automaattisesti ulkoyksikön sulattamisesta ja sulatusveden poisviennistä viemäri- tai salaoja järjestelmään. Tällä tavoin jäätä ei pääse kertymään Jäspi Tehowatti Air Nordic ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikön alle tai ympärille.

 

Jäspi Tehowatti Air Nordic ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkö jakaa lämpöä

Jäspi Tehowatti Air Nordic ilmavesilämpöpumpun sisäyksikön tehtävä on jakaa pumpun tuottama lämpö ja lämmittää vuoronperää lämmityspiiriä sekä käyttövettä. Ilmavesilämpöpumppu Jäspi Tehowatti Air Nordicin älykäs ohjausjärjestelmä sovittaa pumpun toiminnan rakennuksen lämmöntarpeeseen. Jäspi Tehowatti Air Nordicin älykäs ohjausjärjestelmä optimoi jatkuvasti ilmavirtausta, kylmäpiirivirtausta ja lämmönjakopiiriä.

 

Jäspi Tehowatti Air Nordic ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkö on vain 1,8 metriä korkea ja siinä on lämminvesivaraaja, johon mahtuu peräti 215 litraa vettä.

 

Jäspi Tehowatti Air ilmavesilämpöpumppu kokemus

Aaltosen perhe Satakunnasta suunnitteli lämmityslaitesaneerausta 130 neliöiseen (lämmitetty ala n. 130 m2 , kokonaisala 160 m2) vuonna 1972 rakennettuun omakotitaloon ja vertaili erilaisia lämmitysratkaisuja. Aaltosten tähtäimessä oli saada huomattava energiansäästö maltillisilla investointikuluilla. He harkitsivat öljykattilan vaihtamista uuteen, mutta öljysäiliön uusiminen ja sijoitus talon teknisessä tilassa osoittautui hankalaksi.

 

Lopulta Aaltoset päätyivät ilma-vesilämpöpumppuun ja Internetin kautta mielenkiintoisimmaksi nousivat Jäspin kotimaiset ilma-vesilämpöpumput. Myös tuttu ja luotettu paikallinen LVI urakoitsija suositteli Jäspin vesi-ilmalämpöpumppuja. Lisäksi Kaukoran tehtaan näyttelytilat Raisiossa tekivät vaikutuksen. Jäspi Tehowatti Air oli nappivalinta – se on puolittanut energialaskun.

 

Eri lämmitysmuotojen vertailu

Esimerkkitalo 150m2 Öljylämmitys Sähkölämmitys Maalämpöpumppu Ilma-vesilämpöpumppu
Kulutus/vuosi 2200 litraa 20 000 kW/h 7500 kW/h 10 000 kW/h
Energian hinta 0,6–1,0 €/litra 13 snt/kWh 13 snt/kWh 13 snt/kWh
Lämmityskustannus/vuosi 1300–2200 € 2600 € 1000 € 1300 €
Säästö/vuosi vs öljylämmitys 0 € kalliimpi 300–1200 € 0–1100 €
Lämmitysjärjestelmän saneerauskustannus 5000 € 13 000– 17 000 € 10 000 €
Takaisinmaksuaika vrt öljylämmitys - yli 7 vuotta parhaimmillaan 5 vuotta
Huom! Rakennuksen koko, eristys, käyttöveden kulutus ja vuotuinen säänvaihtelu vaikuttavat kulutuk- seen ja säästöön. Öljyn hinta vaihtelee. Saneerauskustannus nousee, jos myös säiliö pitää uusia. Uudet rakennusmääräykset vaativat sähkölämmitystaloon lisäeristystä tai ilmalämpöpumppuja Lämpökaivon poraaminen nostaa investoinnin hintaa Vuosisäästö ja takaisinmaksuajan pituus riippuvat energian hinnasta

 

Jäspi ilmavesilämpöpumpun yhdistäminen Smart Price Adaption pörssisähköön

Jäspi ilmavesilämpöpumpun saa ajastettua halvimman sähkön tunneille käyttämällä Smart Price Adaption -toimintoa. Käyttö vaatii MyUpwayn käyttäjätilin sekä internet-yhteyden. Tämän jälkeen toiminto säädetään lämpöpumpun käyttövalikossa. Katso ohje täältä.

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


Jäspi Tehowatti Air Nordic 16kW ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö Jäspi Tehowatti Air
Korkeus 1670 mm
Leveys 600 mm
Syvyys 620 mm
Paino 115 kg
Vesitilavuus 215 L
Lisäsähköteho, vakiovaruste  9kW porrasohjattu tehovahti
Ulkoyksikkö Nordic 16kW
Korkeus 1165 mm
Leveys 1280 mm
Syvyys 612 mm
Paino 183 kg
Kompressori Inverter

Äänenpainetaso (2m etäisyydeltä vapaassa tilassa)

40 dB(A)

Alintoimintalämpötila

 -25 °C

Veden lämpötila

 Max. 65 °C

LVI-numero

5058553

paras ratkaisu

 

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE, DAIKIN

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 399€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


Jäspi Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumppu esite

Jäspi Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumppu käyttöohje

Jäspi Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumppu asennusohje

Jäspi Inverter Nordic ulkoyksikön käyttöohje

 myUpway esite

 myUpway käyttöohje

 Jäspi Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumpun Smart Price Adaption pörssisähkö käyttöohje


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.