Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

JÄSPI LÄMMITYSRAHOITUS

Osta lämpöpumppu Jäspi lämmitysrahoituksella. Lue lisää täältä!

HUOM!! ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

Teemme alustavan tarjouksen esitietokyselyn perusteella ja asiakkaan hyväksyessä alustavan tarjouksen, käymme vielä kartoittamassa kohteen. Asennukset vain PK-seudulle ja sen lähiympäristöön. Jos haluat pelkän laitteen, tilaa tai kysy lisää.

Ilma-vesilämpöpumppu Jäspi Basic NORDIC 20kW

Uusi Jäspi Basic NORDIC 20kW saneeraajan ilma-vesilämpöpumpun hintaan 10 390 €
Kysy tarjous asennettuna!


Tehokas Jäspi Basic NORDIC -järjestelmä asennetaan olemassa olevan järjestelmän yhteyteen

 • Toimitusaika 2-8 viikkoa, varmista aika myyjältä
 • Saneerausrakentajan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä
 • Käyttää ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa hyödyksi
 • Ilma vesilämpöpumppu uusiin ja vanhoihin omakotitaloihin
 • Parhaimmillaan jopa 70%:n säästö lämmityskuluissa
 • Tuottaa hyvin lämpöä myös alhaisissa lämpötiloissa
 • Pitkäikäinen ja sietää hyvin pohjoismaiset olosuhteet 
 • Vakiona myUpway -etävalvonta
 • Pakettiin kuuluu monoblock-ulkoyksikön, maatelineen ja ohjausyksikön (Jäspi MCU)
 • Jäspi Basic NORDIC vesi ilmalämpöpumppu on Suomessa suunniteltu ja valmistettu
 • LVI-numero: 5360184

 
Hinta: 10390,00 €
Valmistaja: JÄSPI

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Ympäristöystävällinen ja  energiatehokas Jäspi Basic NORDIC ilmavesilämpöpumppu

Jäspi Basic NORDIC tuo omistajalle silkaa säästöä koska 66 prosenttia kiinteistön lämmitystarpeesta saadaan ulkoilmasta ja tämän ansiosta Jäspi Basic NORDIC ilma-vesilämpöpumpun avulla voidaan pienentää saneeraustalon lämmityskuluja huomattavasti.

Ilma vesilämpöpumppu on ekologinen lämmitysmuoto jonka ansiosta CO2 -päästöt pienenevät ja fossiilisia polttoaineita säästyy.

 

Kun valitset Jäspi Basic NORDIC ilmavesilämpöpumppu järjestelmän käytössäsi olevan järjestelmän rinnalle energian kulutuksesi pienenee ja päivität lämmitysjärjestelmäsi nykypäivään. Oli sinulla ennestään sitten öljykattila, sähkökattila tai energiavaraajan Jäspi Basic NORDIC -järjestelmä sopii erittäin hyvin sen yhteyteen. Talosi lämmitys hoidetaan ensisijaisesti lämpöpumpulla, kun muu lämmitysjärjestelmä varmistaa riittävän lämmön lämmitysverkostoon tarvittaessa. Jäspi Basic NORDIC -paketti sisältää maatelineen, ulkoyksikön ja ohjausyksikön (Jäspi MCU).

 

Korkealaatuisista komponenteista pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu ja kotimaassa valmistettu helppokäyttöinen ilma vesipumppu

Jäspi Basic ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin ja sen osat ja valmistusmateriaalit tuovat säästöjä myös huoltovapaudella. Jäspi Basic ilmavesilämpöpumppu laitteiston asennustyö kohteessa on helppoa koska toimitussisältö on erittäin kattava.

Jäspi Basic ilmavesilämpöpumpun ulkoyksiköt ovat käyttöääneltään todella hiljaisia. Koska säätöyksikkö on tehty todella helppokäyttöiseksi, omien asetusten ja säätöjen tekeminen on sen kautta helppoa. Kohteesta riippuen valittavana on Jäspi Basic SPLIT, NORDIC ja NORDIC ulkoyksiköt. 

 

Jäspi Basic NORDIC VILP on paras lämmitysjärjestelmä koska:

• Se säästää huomattavasti energiaa
• On tunbnetusti ympäristöystävällinen
• Sen tekniikka on kestävää huippuluokkaa
• Sitä on helppo käyttää
• myUpway -etävalvonta kuuluu IVLP-järjestelmiin vakiona

 

Nykyisestä lämmitys- tavasta riippumatta yksinkertainen valinta: ilma-vesilämpöpumput sopivat kaikkien energia- muotojen rinnalle

Energiakulut pienenee kun asennat öljylämmityksen rinnalle Jäspi Basic NORDIC ilma vesilämpöpumpun

Kun asennat yksinkertaisen ja edullisen Jäspi Basic NORDIC ilma vesilämpöpumppu järjestelmän öljykattilan rinnalle voit säästää öljylaskussasi jopa 50%. Talo lämmitetään ensisijaisesti aina lämpöpumpulla ja öljylämmityskattila varmistaa riittävän lämmön lämmitysverkostoon tarvittaessa. Talon käyttövesi lämmitetään öljykattilalla.

 

Jäspi Basic NORDIC järjestelmä voidaan varustaa myös käyttövesi-varustepaketilla, jonka avulla saavutetaan vieläkin suuremmat säästöt. Jolloin myös käyttövesi lämmitetään lämpöpumpulla. Lämpimän veden riittävyyden varmistaa Jäspi-vedenlämmitin. Näin voit säästää jopa 70% energialaskussasi.

 

Sähkökattilan rinnalle asennettu Jäspi Basic NORDIC ilma/vesilämpöpumppujärjestelmä

Jäspi Basic NORDIC järjestelmä on mahdollista asentaa olemassa olevan sähkölämmityskattilan rinnalle (kuten Jäspi Tehowatti ja Jäspi Ecowatti). Tällä tavoin säästöä voi kertyä jopa 50% lämmitysenergiakuluistasi. Talon lämmitys hoidetaan ensisijaisesti aina lämpöpumpulla ja sähkölämmityskattila varmistaa riittävän lämmön lämmitysverkostoon tarvittaessa, myös käyttövesi tuotetaan sähkökattilalla.

  

Jäspi Basic NORDIC vesi/ilmalämpöpumppu voidaan asentaa uuden tai nykyisen energiavaraajan rinnalle

Jäspi Basic NORDIC ilma-vesilämpöpumppu ja Jäspi GTV Hybrid 500 -energiavaraaja muodostavat monipuolisesti laajennettavissa olevan lämmitysjärjestelmän sydämen, jota on mahdollista täydentää esim. aurinkokeräimillä, vesitakalla tai muulla biopolttoaineella. Talon lämmitys ja käyttövesi hoidetaan aina ensisijaisesti lämpöpumpulla. Tarvittaessa lisälämmönlähteeksi voidaan asentaa Jäspi Lisäwatti -sähkökattila tai Jäspi J-Vastus -sähkövastus.

 

Jäspi Basic NORDIC ilma-vesilämpöpumppu voidaan liittää myös käytössä olevaan energiavaraajaan. Laitteisto sopii puukattila-energiavaraaja -yhdistelmän rinnalle tuomaan helppoutta puulämmitykseen. Suurimmat säästömahdollisuudet ovat paikoissa, joissa energiavaraajaa lämmitetään yö/päiväsähköllä, jolloin pystyt säästämään Jäspi Basic NORDIC ilma-vesilämpöpumpulla jopa 50% lämmitysenergialaskustasi.

 

 

Vuotuisien lämmityksen kokonaiskustannuksien vertailu

öljy, sähkö, ilma-vesilämpöpumppu vertailu

 

Sähkö-, öljy- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysten vertailu

4 henkinen perhe joka asuu Keski-Suomessa 1990-luvulla rakennetussa 200 neliöisessä talossa (huonekorkeus 2,6m), kuluttaa sähkölämmitykseen vuodessa 4214€ ja jos heillä olisi öljylämmitys, rahaa kuluisi 3882€. Sijoittamalla Jäspi Basic NORDIC ilma vesipumppu järjestelmään he saavuttaisivat suuret säästöt. Sähkössä he säästäisivät 2479€ ja öljyssä 2446€ vuodessa, mikä tarkoittaa sitä että laite olisi maksanut itsensä takaisin n. 4 vuodessa.

 

Etäohjauksen avulla miellyttäviä ilmavesilämpöpumppu kokemuksia

MyUpway etäohjaus sopii Jäspi ilma-vesilämpöpumppujen ja Jämä maalämpöpumppujen ohjaamiseen.

myUpway™ :n ja internetin avulla saat nopean yleistiedon lämmitysjärjestelmästäsi, näet ilmavesipumppujärjestelmäsi tilan ja saat selkeän sekä hyvän pohjan, jonka avustuksella voit seurata sekä ohjata lämmitystä ja käyttövedentuotantoa. Jos toimintahäiriö sattuu, saat sähköpostitse hälytyksen, jonka pohjalta voit nopeasti alkaa tarvittaviin toimenpiteisiin. MyUpway etäohjaus mahdollistaa lämmityksen ohjaamisen olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa. 

 

Tietoa ilmavesilämpöpumpuista 

Lue lisää täältä

 

Jäspi Basic NORDIC ilma vesilämpöpumppu järjestelmään liitettävät tuotteet

GTV Hybrid 500 energiavaraaja

Tehowatti sähkökattila

Ecowatti sähkökattila

Eco 17 ja 30 Lux öljykattila

Ovali Hybrid energiavaraaja

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


Jäspi Basic NORDIC 20kW ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot

Ulkoyksikkö NORDIC
Veden lämpötila max 65 °C
Alin toimintalämpötila –25 °C
Asennus LVI-asentaja
Energiansiirto Energia siirretään veden avulla suoraan ulkoyksiköstä sisäyksiköön. Kaikki lämpöpumpputekniikka sijaitsee ulkoyksikössä.
Sisäyksikkö Jäspi Basic Nordic 20 kW
mitat K x L x S 1165 x 1280 x 612 mm
paino 183 kg
SCOP* 5.10
energiamerkintä** A
LVI-numero 5360184

paras ratkaisu

 

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!
Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen ilmavesilämpöpumpun asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmavesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEEMME

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI

 

AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282

 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

 

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:
Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: ilmavesilämpöpumppu

 

 


 Jäspi Basic NORDIC 20kW ilma-vesilämpöpumppu esite

 Käyttäjän käsikirja FI

 Asentajan käsikirja FI

 Käyttäjän käsikirja EN

 Asentajan käsikirja EN

 Asentajan käsikirja SE

 Käyttäjän käsikirja SE

 myUpway esite

 myUpway käyttöohje


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi