Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

KATAIKKO RAHOITUS

Rahoita Panasonic lämpöpumppusi Kataikko rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35UKE

Uusi Panasonic HZ35-UKE ilmalämpöpumppu on poistunut myynnistä. Katso korvaava ilmalämpöpumppu: Panasonic HZ35WKE

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


UUDISTUNUT PANASONIC HZ-LIPPULAIVA TEHOKKAALLA ILMANPUHDISTUKSELLA!

 • SYKSYN 2019 UUTUUS ILMALÄMPÖUMPPU LÄMMITYKSEEN JA VIILENNYKSEEN!
 • Lämmitysteho/jäähdytysteho: 4,2/ 3,5 kW
 • SCOP: 5,1 / A+++
 • SEER: 7,6 / A++
 • Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu
 • Tuottaa lämpöä jopa -35 asteen pakkasella
 • nanoe™ X ilmanpuhdistus poistaa siitepölyn, hajut, allergeenit ja haitalliset aineet, estää bakteerien, viruksien ja homeitiöiden aktiivisuutta
  • Estävä vaikutus myös koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan, lue lisää!
 • Ilmalämpöpumppua voidaan ohjata mukana tulevilla kaukosäätimellä ja etäohjauksella
 • Ylläpitolämpö -toiminnon avulla voidaan suojata mökkiä kosteudelta ja putkien jäätymiseltä
 • Sähkönsyöttö valittavissa sisälle tai ulos
 • Älykäs sulatuksen ohjaus, ei sulata kellolla
 • Ekologinen R32 kylmäaine
 • Sisäyksikön mitat: K: 295 x S: 230 x L 870 mm

Takuu 2 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta:
ASENNUS
Valmistaja: PANASONIC

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

 

Panasonic on uudistanut HZ -lippulaivamallistonsa! Uusi energiatehokas ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35!

Panasonicin uudet lippulaivamallit HZ25UKE ja HZ35UKE ovat tulleet tehokkaiden HZ9RKE ja HZ12RKE ilmalämpöpumppujen tilalle.
Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35 on ensiluokkaisen toimintansa sekä luotettavuutensa ansiosta yksi pohjoismaiden myydyimmistä ilmalämpöpumpuista. Vaikka ulkolämpötila olisi vain -35 ° C, ilmalämpöpumppu Panasonic HZ-35-UKE saavuttaa silti nopeasti hyvän sisälämpötilan tehokkuutensa ansiosta.

Uudella Panasonic HZ35 ilmalämpöpumpulla voidaan saavuttaa helposti korkeat energiatehokkuustasot sekä matalat toimintakustannukset Panasonicin alkuperäisen invertteri -kompressorin ansiosta.

Ympäristöystävälliseksi suunniteltu ilmalämpöpumppu Panasonic HZ 35 UKE hyödyntää ekologista R32 kylmäainetta, jonka vaikutukset ympäristöön eivät ole niin suuret kuin edeltäjänsä. R32 kylmäainetta käyttävät ilmalämpöpumput ovat taloudellisia, sillä ne kuluttavat kylmäainetta 30 % vähemmän ja R32 kylmäaineella saavutetaan korkeampi energiatehokkuus kuin vanhalla R410 kylmäaineella. Lisäksi Panasonic HZ35 ilmalämpöpumpussa käytetty R32 kylmäaine on paljon hellävaraisempi kompressorille pidentäen sen käyttöikää. 

 

Panasonic HZ 35 UKE ilmalämpöpumpun portaattomasti säädettävä ylläpitolämpö

Panasonic HZ 35 UKE ilmalämpöpumpussa on portaattomasti +8 ja +15 asteen välillä säädettävä ylläpitolämpötoiminto. Panasonic HZ 35 UKE ilmalämpöpumpun ylläpitolämpö sopii varastoihin ja autotalleihin pitämään yllä peruslämmön. Erityisen kätevä ylläpitolämpö on kesämökillä estämään kosteuden kertymisen tekstiileihin ja rakenteisiin sekä estämään putkien jäätymisen.

 

Panasonic HZ35UKE ilmalämpöpumpun etäohjaus

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35UKE on varustettu kaukosäätimellä, CN-CNT-liittimellä ulkoisille ohjaimille ja siinä on vakiona WiFi sekä Comfort Cloud etäohjaus. Panasonic HZ35 UKE ilmalämpöpumpun etäohjausta voidaan käyttää tabletilla tai älypuhelimella ja sen avulla voit esim. käynnistää ja pysäyttää ilmalämpöpumpun ja voit säätää mm. sen toimintatilaa, huonelämpötilaa sekä viikoittaista ohjelmaa. Kun pystyt säätämään ilmalämpöpumpun lämpötilaa kaukaakin, säästät entistä enemmän rahaa ja voit olla varma että kotona / mökillä on juuri oikea lämpötila saapuessasi perille. Ollessasi poissa pidempiä aikoja, voit käyttää Panasonic HZ35UKE ilmalämpöpumpun ylläpitolämpö -toimintoa joka suojaa mökkiäsi putkien jäätymiseltä ja kosteudelta.

 

Panasonic HZ35UKE ilmalämpöpumpun nanoe™ X ilmansuodatus estää myös koronavirusta!

Uudessa Panasonic HZ 35 UKE ilmalämpöpumpussa on uusi ja tehokas nanoe™ X ilmansuodatus. nanoe™ X ilmansuodatuksessa mikroskooppisen pienet, elektrostaattiset vesipartikkelit yhdessä OH -radikaalien avulla puhdistavat huoneilmasta siitepölyn, hajut, allergeenit ja haitalliset aineet, sekä vähentävät bakteerien, viruksien ja homeitiöiden aktiivisuutta.

Lisäksi nanoe™ X ilmansuodatus auttaa säilyttämään ihon ja hiusten kosteuden, jolloin iho pysyy pehmeämpänä ja hiukset suorempana ja pehmeämpänä.

nanoe™ X ilmansuodatuksen teho bakteerien, virusten ja hajuyhdisteiden estämiseksi on riippuvainen OH -radikaalien määrästä, joita syntyy 4800 miljardia sekunnissa.

Panasonic HZ35 ilmalämpöpumpun ilmansuodatustoimintoa voidaan käyttää niin viilennyksen kuin lämmityksenkin aikana, sekä yksinään.

 

Uudet riippumattomat testitulokset ovat todistaneet että nanoe™X ilmansuodatuksella varustetulla Panasonic ilmalämpöpumpulla on estävä vaikutus koronavirusta (SARS-CoV-2) vastaan. Tuloksista käy ilmi, että Panasonic ilmalämpöpumpun nanoe ™ X-tekniikalla saavutettiin 6,7 m3:n tilassa kahdeksan tunnin aikana uuden koronaviruksen estävä vaikutus 91,4%. Testitulokset suoritti laboratorio-olosuhteissa maailmanlaajuinen tutkimusorganisaatio Texcell. Lue lisää täältä.

 

Panasonic HZ 35 UKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Lämmitysteho  4,20 (0,85 - 7,75) kW
Jäähdytysteho 3,50 (0,85 - 4,00) kW
SCOP  5,1 / A+++
SEER  7,6 / A++
Toiminta-alue, lämmitys -35~24 °C
Toiminta-alue, viilennys  16~43 °C
Sisäyksikön mitat (KxLxS/P)  295 x 870 x 230 mm / 10 kg
Ulkoyksikön mitat (KxLxS/P)  622 x 824 x 299 mm / 36 kg
Kylmäaineen määrä 1,12 / 0,756 kg / TCO2 Eq
Sulake 10 A
Puhallusteho, lämmitys 15,6 m³/min
Puhallusteho, viilennys 14,0 m³/min
Ääni sisäyksikkö, lämmitys 44 / 28 / 20 dB(A)
Ääni sisäyksikkö, jäähdytys 45 / 25 / 18 dB(A)
Ääni ulkoyksikkö, lämmitys
50/47 dB(A)
Ääni ulkoyksikkö, jäähdytys 48/45 dB(A)

paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ 35 UKE esite

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ/UKE esite

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35UKE asennusohje EN, Installation Instructions

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35UKE käyttöohje, betjeningsvejledning DA

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35UKE operating instructions EN, manual SV

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35UKE huolto-ohje EN, service manual

Panasonic Smart Cloud CZ-TACG1 ilmalämpöpumpun etäohjain esite

Panasonic ilmalämpöpumput esite

Panasonic ilmalämpöpumppujen vertailu esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.