Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA VIILENNYSPUMPPUJEN ASENNUKSISSA RUUHKAA!

Asennusaikoja vapaana elokuusta alkaen.
Onko sinulla oma asentaja? Meiltä saat laitteen nopeasti!

Ilmalämpöpumppu Gree Hansol 50-A

Ilmalämpöpumppu isoon tilaan! 
Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 1 900 €* tai alk. 24 €/kk

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Toimistoon tai liiketilaan tehokas GREE HANSOL 50-A ilmalämpöpumppu

 • Hiljaista ja tasaista lämpöä tehokkaasti
 • Luotettava ja pitkäikäinen ilmalämpöpumppu
 • Ainutlaatuinen I Feel puhallusilman pyyhkäisytoiminto
 • Ulkoyksikön sulatustoiminto säästää energiaa
 • Lämmityksen teho jopa  5,6 kW
 • Energiatehokkuusluokka lämmitys A+ jäähdytys A++
 • Jäähdytyksen energiatehokkuuskerroin SEER 6,4 kW
 • Kodin lämmitykseen ja viilennykseen ympäri vuoden
 • Säästää jopa 55% öljy- tai suorasähkölämmityskuluissa

Takuu 2 vuotta 


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 1319,00 €
ASENNUS
Valmistaja: GREE

Parasta Gree Hansol laatua Pohjolan ilmasto-olosuhteisiin

GREE Electric Appliances Inc. on maailman suurimpana ilmalämpöpumppuvalmistajana panostanut kaiken tuotekehitysosaamisensa GREE HANSOL -mallisarjan ilmalämpöpumppuihin. Tehtaan yli 70 000:sta työntekijästä 5 000 on tuotekehitysinsinöörejä, joiden tehtävä on kehittää johtavaa ilmalämpöpumpputekniikkaa kaikenlaisiin ilmasto-olosuhteisiin ja kaikkiin maanosiin.

 

Ennestään tuttu Scanvarm -ilmalämpöpumppu on nyt GREE Hansol. GREE, viralliselta nimeltään Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, on maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja. GREE:n virallisena maahantuojana Suomessa toimii Scanvarm Oy Ab. Gree Hansol ilmalämpöpumput ovat luotettavia ja pitkäikäisiä, Pohjolan olosuhteisiin suunniteltuja laitteita. Ne on suunniteltu toimimaan kylmissä olosuhteissa. Gree Hansol 50-A ilmalämpöpumppu on tarkoitettu ympäri vuoden kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Gree lämpöpumpussa on myös ylläpitolämpötila-asetus toiminto +8 ºC.

 

Gree Hansol ilmalämpöpumpun suunnittelun lähtökohtana oli kehittää kylmiin ilmasto-olosuhteisiin ilmalämpöpumppu parhaaseen A energiatehokkuusluokkaan. Ilmalämpöpumppu Hansol -mallisarjassa ovat kaikki komponentit parasta saatavilla olevaa laatua ja siksi sen toimintavarmuus on taattu vuosiksi eteenpäin. Gree Hansol 50A ilmalämpöpumpun energiatehokkuusluokka on lämmitys A+ jäähdytys A++. Gree Hansol ilmalämpöpumppujen avulla teet säästöä jopa 55% öljy- tai suorasähkölämmityskuluissa!

 

Ilmalämpöpumppu GREE -sarjassa on myös kattoon ja lattialle asennettavat mallit, sekä mahdollisuus kahteen sisäyksikköön yhdellä ulkoyksiköllä. Lisätietoja

 

Gree Hansol 50-A ilmalämpöpumput ovat tyylikkäitä ja huomaamattomia

Lämpöpumppu GREE:n Hansol -mallisarjan puhtaan valkoinen ja kooltaan siro sisäyksikkö on suunniteltu Pohjolan vaaleasävyisiin koteihin. Pienen kokonsa ja värinsä johdosta sisäyksikkö on huomaamaton osa sisustusta. Hiljaisesta sisäyksiköstä, joka voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, tulee haluttu perheenjäsen ja se löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä.


GREE Hansol ilmalämpöpumpun sisäyksikkö pitää tyylikkään muotonsa myös päällä asennossa koska se ei ”avaudu” käyntitilassa. Puhallusilman pyyhkäisytoiminto sekä pysty- että sivusuunnassa saa aikaan ilmann tasaisen jakautumisen koko huonetilaan.
Ilmalämpöpumppu GREE Hansol 50-A takaa miellyttävän tasaisen lämmön ympäri vuoden. GREE Hansol 50-A soveltuu jopa ympärivuotiseen viilennykseen toimistojen laitetiloissa.

 

Ainutlaatuinen I Feel -toiminto

Ilmalämpöpumppu GREE HANSOL kaukosäätimen sisällä on Minisensori joka tunnistaaa ympäröivän lämpötilan ja välittää tiedon eteenpäin lämpöpumpulle. Minisensorin välittämä tieto ohjautuu tuottamaan toivotun lämpötilatiedon juuri oleskelukorkeudelle.

GREEn laadukas ja helppokäuttöinen kaukosäädin kätkee sisäänsä ainutlaatuisen I Feel- toiminnon, jolla näppäintä painamalla laite mittaa ja säätää huoneilman lämpötilaa kaukosäätimen aluellta, eikä katonrajasta ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä. Tämä toiminto yhdistettynä I HZ ohjaustekniikkaan saa aikaan mahdollisimman tasaisen ja miellyttävän lämpötilan juuri oleskeluvyöhykkeelläsi. Kehittynyt iverter tekniikka mahdollistaa lämpötilan tuottoalueen 0,3 kW - 4 kW, joka takaa tasaisen miellyttävän sisälämpötilan.

 

Ylläpitolämpötila-asetus

GREEn HANSOL ilmalämpöpumpun voit asettaa ylläpitolämpötila asetukselle, jolloin ilmalämpöpumppu lämmittää sisäilmaa vain noin +8 °C:n lämpötilaan. Tämä voi tulla kyseeseen esimerkiksi kesäasunnon peruslämpönä aikajaksoilla, kun tiloissa ei oleskella. GREE HANSOL ilmalämpöpumppu esilämmittää aina sisäyksikön lämmönvaihtimen, ennen kuin se käynnistää sisäyksikön puhaltimen lämmitystoiminnolla.Tämä toiminto estää kylmän vedon, kun ilmalämpöpumppu kytketään lämmitykselle, tai kun -lämpöpumppu käynnistyy automaattisesti uudelleen lämmitykselle ulkoyksikön sulatusjakson jälkeen.

Ilmalämpöpumppu GREE HANSOL on myös varustettu mm. takkatoiminnolla, joka siirtää takan tuottamaa lämpöä asunnossasi.

 

Älykäs I Defrost ulkoyksikön sulatustoiminto

GREEn HANSOLin älykäs sulatustoiminto mahdollistaa ulkoyksikön lyhyemmät sulatusjaksot. Useimpien ilmalämpöpumppujen sulatustoiminnot kestävät jopa 10 minuuttia ja käynnistyvät aina 50 minuutin välein. Green Hansol ilmalämpöpumpun I Defrost sulatustekniikka kytkee laitteen sulatukselle vain tarpeen ilmetessä, näin säästyy lisää energiaa ja säästytään turhilta sulatuksilta.


Gree Hansol 50-A ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö GWH18TC-S3DBA2B/I
Mitat / KxLxS 319mmx1018mmx230mm
Äänenpaine (min-max) 34 - 46 dB (A)
Ilmavirta (min-max) m3/h 480, 560, 630, 710, 790, 870, 950
Nimellisvirta, maksimi 0,09 A
Paino 15 kg
Ulkoyksikkö GWH18TC-S3DBAA3B/O
Mitat / KxLxS 700mmx995mmx396mm
Äänenpaine, maksimi (1 m päästä) 56 dB (A)
IP-luokitus IP24 Moisture class
Nimellisvirta, maksimi 14 A
Paino 49 kg
Lämmitysteho (nimellisteho) 1,0 - 6,8 (5,6) kW
Toiminta-alue (ulkolämpötila) -25∼+24ºC
Lämpökerroin SCOP 4,0 kW/kW
Energiatehokkuusluokka A+
Jäähdytysteho (nimellisteho) 1,0 - 6,3 (5,3) kW
Toiminta-alue (ulkolämpötila) -25∼ +43 °C
Energiatehokkuuskerroin, SEER 6,4 kW/kW
Energiatehokkuusluokka A++
Jännite, vaihe/taajuus 230V, 1-vaihe /50Hz
Kylmäaine tyyppi/kg R410/1,6 kg

paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


 

Ilmalämpöpumppu Gree Hansol 50-A esite

Ilmalämpöpumppu Gree Hansol 50-A käyttöohjeet

Gree ilmalämpöpumppu katalogi


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja Kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.