Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW (3-vaihe)

NIBE™ POLAR 8 kW 3-v ilma-vesilämpöpumpun hinta
nyt vain 9 990 € tai alk. 107 €/kk

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Polarin hinta asennettuna; pyydä tarjous!


Ilmavesilämpöpumppu Nibe Polar 8kW (3-vaihe) on valmis kokonaisuus suurempiinkin pientaloihin

 • Siirtää lämmön ilmasta veteen
 • Lämmön ja käyttöveden tuotto maalämmön tasoa!
 • Helppo ja nopea asentaa
 • Varustettu älykkäällä ohjauksella
 • Sisäyksikkö VVM S320, jossa ruostumaton varaaja
 • Ulkoyksikkö F2120
 • Invertteriohjattu kompressori tuottaa lämpöä aina –25 asteen pakkasiin
 • Ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää kesällä viilennykseen lisävarusteiden avulla
 • NIBE myUplink ja Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus
 • Lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki KVR10
 • Kuuden vuoden NIBETURVA kaikille rekisteröidyille lämpöpumpuille!

Takuu 3 vuotta


TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 9990,00 €
Valmistaja: NIBE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uudis ja korjausrakentamisen premium tuote vesi-ilmalämpöpumppu NIBE Polar

Pohjoisissa oloissa ilmavesilämpöpumpulta vaaditaan enemmän kuin eurooppalaisessa säässä ja siksi pohjoismaisella Nibellä onkin lähtökohtana tuotteiden suunnittelu. Tämän tuloksena on saatu klassinen uusiutuvan energian lämmitysjärjestelmä joka on kylmässä varmatoiminen, energiatehokas, helppo käyttää ja se on kustomoitavissa erilaisiin lämmitystarpeisiin joustavasti.

 

Nibe Polar vesi-ilmalämpöpumppu käy erinomaisesti uuden rakennuksen lämmittämiseen, mutta vanhaan omakotitaloon, esim. vanhan öljykattilan rinnalle se sopii erikoisen hyvin. Asentamalla Nibe Polar vesi-ilmalämpöpumpun öljylämmitysjärjestelmän rinnalle se tuottaa uusiutuvaa energiaa lämmitykseen säästäen merkittävästi energiakustannuksissa.

 

Pohjolan oloihin suunniteltu tehokas NIBE Polar 8kW 3-vaihe ilmavesilämpöpumppu

Nibe Polar ilma/vesilämpöpumppu järjestelmässä on huipputehokas NIBE F2120 ilma-/ vesilämpöpumppu, jonka energiamerkinnän vuosilämpökerroin on jopa yli 5 ja jonka vuosilämpökerroin on kylmässä ilmastossamme lattialämmityksellä 4-4.3, joka on täysin perinteisen maalämmön tasoa. Lisäksi Nibe Polar vesi-ilmalämpöpumppu pystyy tuottamaan reilusti lämmintä vettä vielä -25 ˚C pakkasessa. Lisävarusteilla F2120 -lämpöpumppua voidaan käyttää myös rakennuksen tehokkaaseen jäähdytykseen.

 

Sisäyksikkönä Nibe Polar ilmavesilämpöpumpussa on älykkäällä ohjauksella varustettu VVM S320, jossa lämmin käyttövesi on ruostumattomassa lämpöeristetyssä varaajassa, joka mahdollistaa myös kahden suihkun samanaikaisen käytön. Lisäksi NIBE Polar ilmavesilämpöpumpussa on sähkövastus tukemassa lämpöpumppua kylmimmissä olosuhteissa.

 

NIBE Polar ilmavesilämpöpumpun ohjaus onnistuu VVM S320 sisäyksikön ohjaimella, jossa on älykäs värinäyttö avustamassa molempien, laitteiston käytössä sekä asennuksen käyttöönotossa. NIBE Polar ilmavesilämpöpumppu järjestelmän ohjausyksikön ohjelma päivitetään siinä olevan USB-liitännän kautta. NIBE Polar ilmavesilämpöpumpun ohjaus voidaan liittää NIBE myUplink –palveluun, jolloin vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmää voidaan seurata ja haluttaessa ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Mistä päin maailmaa tahansa. Etähallinta liittää NIBE Polar vesi-ilmalämpöpumpun Internet-of Things -palveluihin.

 

 NIBE Polar ilmavesilämpöpumppu järjestelmä on täydellisesti varustettu asennukseen, mukana on vaihtoventtiili, kierroslukuohjatut matalaenergiakiertopumput, paisunta- ja puskurisäiliöt, joten laite voidaan asentaa siististi ja nopeasti esim. kodinhoitohuoneeseen.

 

NIBE Polar vesi-ilmalämpöpumpun toimintaperiaate

NIBE Polar ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoa saatavaa lämpöenergiaa rakennuksen vesikiertoiseen lämmitykseen lämmittäen samalla myös käyttöveden. Mikäli pakkanen on kovempi kuin -25°C, tarvitaan sähkövastuksia avuksi, jotka kuuluvat NIBE Polar vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmään.

 

Ilmasta saatu lämpö höyrystää lämpöpumpussa kiertävän kylmäaineen. Kun nestemäinen kylmäaine muuttuu höyryksi, höyryyn sitoutuu lämpöenergiaa. Kompressori imee höyrystyneen kylmäaineen höyrystimestä puristaen sitä pienempään tilaan, jolloin kylmäaineen paine ja lämpötila nousevat. Tämän jälkeen lauhduttimeen johdetaan noin 100 °C korkeapaineinen kylmäainehöyry, jolloin lämmitysverkostoon vapautuu ja siirtyy lämpöä. Nimensä mukaisesti painealennusventtiili laskee kylmäaineen painetta ja lämpötilan noin -10 °C.

 

NIBE Polar ilma vesilämpöpumpun ulkoyksikössä on höyrystin, kompressori sekä automatiikka. Puhaltimessa on useita tehoportaita ja niiden mukaan myöskin kulutus vähenee.

 

Ilmavesilämpöpumppu kokemuksia sähkönkulutuksesta

Vesi-ilmalämpöpumppu melkein puolitti sähkölaskun

Nummelaisen perheen sähkönkulutus oli ennen vesi-ilmalämpöpumpun asennusta n. 24 000 kWh vuodessa ja pumpun asennuksen se oli enää n. 14 000 kWh. Eli ilmavesilämpöpumpun asennus pienensi sähkönkulutusta 10 000 kWh, mikä tarkoittaisi 1200 euron säätöä vuodessa, jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

 

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Kolmasosa sähkölaskusta säästöön

Ilma- vesipumpun sähkönkulutus

 

 

4 henkinen perhe joka asuu Lapissa vuoden 2010 jälkeen rakennetussa 200m2 (huonekorkeus 2,6m) talossa kuluttaa sähköön 3693€ vuodessa. Sijoittamalla rahansa NIBE Polar ilmavesipumppu järjestelmään heiltä kuluisi enää 2201€ vuodessa energiaan ja näin he saavuttaisivat 1492 euron säästöt.

Sähkö- ja ilmavesilämpöpumppu lämmitysten vertailuun on käytetty osoitteesta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvää laskuria.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu

NIBE Polar 8kW ilma vesilämpöpumppujärjestelmän tekniset tiedot

Ulkoyksikkö F2120-8
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP,  keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,8/3,8
SCOP, kylmä ilmasto 35/55 °C 4,1/3,4
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 6,8/7,4 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 5,5 kW
Äänitehotaso (LWA), standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 53 dB(A)
Nimellisjännite 230 V – 50 Hz, 400 V 3N – 50 Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 5,01 t
Mitat KxLxS 1070x1130x610 mm
Nettopaino 150 kg
Kylmäainemäärä (R410A) 2,4 kg
Varoke 16 A/10 A*
   * 3-vaihe 3 x 400V: 10A / 1-vaihe 1 x 230V: 16 A
Sisäyksikkö VVM S320
Mitat KxLxS 1800(ei sisällä säädettäviä jalkoja)x600x615 mm
Nettopaino 123 kg
Sisäyksikön kokonaistilavuus 180 litraa
Sisäisen sähkövastuksen max. teho 9 kW

 

Lisävarusteet NIBE ilma- vesilämpöpumppu järjestelmään

NIBE tuotevalikoimasta löytyy monipuolisten ilma/vesilämmityspakettien lisäksi lukuisia lisävarusteita, joilla saadaan vielä enemmän säästöä, asumismukavuutta ja toimivuutta.

 

1. NIBE Polar ilma vesilämpöpumppua voi käyttää viilennykseen Cool-In Viilennyspaketin avulla

NIBE Polar ilma-/vesilämpöpumpulle on saatavana viilennyspaketti, jonka avulla voit nauttia raikkaasta sisäilmasta helteisimpinäkin kesäpäivinä. Sähkönkulutus pysyy vähäisenä kun viilennys tuotetaan edullisesti lämpöpumpun tekniikkaa hyödyntäen. NIBE Polar ilma-/vesilämpöpumppuun on saatavilla sekä seinä- että kattopuhaltimilla. Cool-in viilennys paketti on mahdollista tilata NIBE Polar ilmavesipaketin mukana, jolloin tarvittava yhdistelmäpaketti sisältää seuraavat lisäosat: ACS310 viilennyksen ohjaus, UKV 100-puskurisäiliö ja itse COOL-IN paketin.

 

2. NIBE Aurinkosähköpaketti NIBE polar ilmavesipumppu järjestelmään

NIBE Polar ilma/vesilämpöpumppu osaa hyödyntää NIBEn älykkäällä aurinkosähköliitännällä NIBE aurinkopaneelien sähköä lämmön varaamiseen käyttöveteen ja lattialämmitykseen.

 

3. Vesitakka


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmavesilämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


PERUSASENNUSALUEET

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

MUIDEN TUOTTEIDEN HUOLTO- JA ASENNUSALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

Nibe, Jäspi, SOG ja Toshiba rahoitukset

Lue lisää Nibe rahoitus, Jäspi lämmitysrahoitus, SOG-rahoitus ja Toshiba lämpötili.


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


Nibe Polar 8kW (3-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun esite

Nibe Polar 8kW (3-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön F2120 ulkoyksikön tuote-esite

Nibe Polar 8kW (3-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön tuoteseloste

Nibe Polar 8kW (3-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön asennus-ohjeet

Nibe Polar 8kW (3-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun F2120 ulkoyksikön käyttöohje

Nibe Polar 8kW (3-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun sarjanumeron sijainti

Nibe Polar 8kW (3-vaihe) ilma-vesilämpöpumpun VVM S320 sisäyksikön esite

Nibe ilmavesilämpöpumppu valintaopas

Nibe syyskampanja 2020 esite

 


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2020).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa Itämerenkatu 11-13, Helsinki

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi